Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: KREDİYE NEDEN YANAŞMIYORSUNUZ ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere seslenerek ?İsteyen herkese kredi, burs veriyoruz. Fakat bir sıkıntımız var. Nedense öğrencilerimiz hep burs istiyor. Krediye pek yaklaşmıyorlar, neden yaklaşmıyorsun krediye. Kredinin de sana sağladığı ayrı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: KREDİYE NEDEN YANAŞMIYORSUNUZ ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi´nde Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni´ne katıldı. Burada konuşan Erdoğan, ilk olarak yeni akademik yılı dolayısıyla başarılar diledi. Erdoğan, Dünyadaki ilk 500 üniversite içerisindeki sayısının 2 üniversiteden çok daha fazla olması gerektiğini belirterek, ?Onun için ben hocalarımdan özellikle bunu istirham ediyorum, biraz daha gayret ? dedi. 

?Dershane sistemini ülkemizden tamamen kaldırdık? diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

?Onun için cumartesi ve pazar günleri okullarımızda öğretmenlerimiz vasıtasıyla orada kendilerine destek kurslarını veriyoruz. Geçmişte pek çok istismara ve hatta güvenlik sorunlarına yol açan paralel eğitim sistemlerine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz.?

İSTEYEN HERKESE KREDİ, BURS VERİYORUZ

Erdoğan, ?İsteyen herkese kredi, burs veriyoruz. Fakat bir sıkıntımız var. Nedense öğrencilerimiz hep burs istiyor. Krediye pek yaklaşmıyorlar, neden yaklaşmıyorsun krediye. Kredinin de sana sağladığı ayrı avantajlar var. İş bulduktan sonra bunlar faizsiz bir şekilde geri ödenecek olan adeta bir burstur. Şimdi buradan öğrencilerimize bir müjde vermek istiyoruz. Önümüzdeki eğitim öğretim yılı için kredi burs miktarını lisansta 500 liraya, yüksek lisansta bin liraya, doktorada ise bin 500 liraya yükseltme kararı aldık? diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER