Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONUŞUYOR...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONUŞUYOR...

 Erdoğan´ın konuşmasından satır başları şöyle;

Ülkemizin sınırları boyunca büyük bir mücadele verdiği bir dönemde sizlere hep birlikte çok önemli görevler düşüyor. TBMM sıradan bir kurum değildir. 15 Temmuz´da darbecilerin karşısına dikilmiş bir Meclis´tir. Kahraman askerlerimiz sınırlarımızın içinde ve dışında tarihi bir mücadele yürütürken meclisimiz de üzerine düşeni yapıyor. Bugün istihdamdaki gelişmelerden, hukuki ve idari hazırlıklara kadar reform gündemimizle ilgili hususları paylaşacaktım. Bugün özellikle kurulacak, Antarktika´daki Türk üssü için çalışmalar yapmak üzere uğurlayacağımız bilim adamlarımızın çalışmalarından söz edecektim ancak dönemin öncelikli konularını milletimizle paylaşmamız gerekiyor.

EGE UYARISI: SANMAYIN Kİ GÖZÜMÜZDEN KAÇIYOR

 Sanılmasın ki Kıbrıs açıklarındaki doğalgaz arama ve Ege´deki kayalıklarla ilgili fırsatçı girişimler dikkatimizden kaçıyor. Kıbrıs´ta ve Ege´de haddini aşanları yanlış hesap yapmamaları konusunda buradan ikaz ediyoruz.

BİZİM İÇİN AFRİN NEYSE EGE´DEKİ HAKLARIMIZ DA ODUR

Sadece faillerini küçültür ve seviyesiz hale getirir. Türkiye tarihten, anlaşmalardan ve uluslararası hukuktan gelen haklarının takipçisi olacaktır. Bizim için Afrin neyse Kıbrıs´taki Ege´deki haklarımız da odur. Bu operasyon sebebiyle hala ülkemizi suçlayanlar önce bölgedeki tünellere, kulelere baştan aşağı silahlandırılmış köylere bir baksınlar. Eğer ortadaki görüntüye rağmen tüm bu hazırlıkların ülkemize yönelik olmadığını iddia edenler varsa artık onlara söyleyecek sözümüz yoktur.

NATO EŞİTTİR ABD DEĞİLDİR

Tahammül edemeyenler bizden teröristlere teslim olmamızı istiyorlar. Bu nasıl NATO üyeliği. Biz NATO´da berabersek, NATO´nun maddeleri, hükümleri neyse Türkiye ne kadar uyuyorsa Amerika´nın da o kadar uyması gerekir. Şunun da bilinmesini istiyorum. Türkiye´nin Cumhurbaşkanı olarak, NATO eşittir, ABD değildir. Tüm ülkelerin her biri ABD ile eşittir. Hepimiz aynı şekilde uymak durumundayız. Sen kalkar da YPG´yi, PYD´yi bize göre terör örgütü değildir diyorsan, NATO´da müttefikin olan ülkeye bu saldırıyorsa, NATO mensubu olarak onun karşısında durman gerekir. Ne derlerse desinler, güvenlikten sorumlu temsilcileri geldi, Dışişleri Bakanları da gelecek. Onlarla da konuşacağız. Hakka hukuka uygun şekilde yürümezse bunun adı ortak veya müttefiklik veya model ortaklık olmaz.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER