Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BİZ TERÖRİSTLERİN APOLETLERİNİ SÖKTÜK

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aksaray´da iftar programında konuştu. Erdoğan İnce´nin ´´apoletlerini sökeceğim´´ sözleri için ´´Metin Kemal paşamıza takmış. ´Erdoğan şu kadar komutanın apoletini sökmüş´ diyor. Bana bak, biz terörist olanın apoletini söktük´´ dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BİZ TERÖRİSTLERİN APOLETLERİNİ SÖKTÜK

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aksaray´da iftar programında konuştu.

Erdoğan ´´24 Haziran seçimlerinde sadece ne yapabileceksek onu söylüyoruz. Yerli marka otomobil diyoruz, Kanal İstanbul diyoruz´´ dedi.

Erdoğan ´´Tank uydu füze ve dijital dönüşüm diyoruz. İhracat, ticaret diyoruz. Çünkü Türkiye´nin buna ihtiyacı var. İftira yalan ve sinsilikle milletimizin bir derdine derman olmak mümkün değildir.´´ dedi.

Cumhurbaşkanı İnce´nin ´´apoletlerini sökeceğim´´ sözleri için ´´Metin Kemal paşamıza takmış. ´Erdoğan şu kadar komutanın apoletini sökmüş´ diyor. Bana bak, biz terörist olanın apoletini söktük´´ dedi. Erdoğan ´´Siz teröristin kim olduğunu bilmiyorsunuz. Zaten siz o teröristlerle Ankara´dan İstanbul´a kol kola yürüdünüz´´ dedi. 

Erdoğan ´´Seçim meydanlarında rekabet başkadır, hizmette eşit davranmak başkadır. Ben milletimi seviyorum. Ayrım yok, yaradılanı yaradandan ötürü sevdik´´ dedi.

Erdoğan ´´Geçmişte(kampanyalar) kimlik siyaseti üzerinden yürüyordu şimdi demokrasi ve yatırımlar üzerinden yürüyor. Onların sırtında çok eski tarihlere giden sayısız kamburları utanç levhaları var´´ dedi.

 

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER