Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ÇİN DEVLET RADYOSU: CHP´NİN ADAYI AZİZ SANCAR...

Çin Devlet Radyosu CRI TÜRK Ankara muhabiri Sinan Onuş, CHP´nin muhalefete aday olarak Aziz Sancar´ı önerdiği yönünde iddiaların olduğunu söyledi. Onuş, aday olarak Sancar´ın duyurulması halinde şaşırılmaması gerektiğini ifade etti.

ÇİN DEVLET RADYOSU: CHP´NİN ADAYI AZİZ SANCAR...

Çin Devlet Radyosu CRI TÜRK Ankara muhabiri Sinan Onuş, Kamil Erdoğdu´nun hazırlayıp sunduğu ?Manşet? programında CHP´nin Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili çarpıcı bir bilgi paylaştı.

Onuş, programda ?CHP de Cumhurbaşkanı adayı 4 Mayıs Cuma günü saat 10´da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu´nda açıklayacak. Bu arada CHP adayının kim olacağına ilişkin tartışmalar ise sürüyor. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen´in isimleri üzerindeki tartışma devam ediyor? dedi.

?SANCAR´IN ADI ADAY OLARAK AÇIKLANIRSA ŞAŞIRMAMAK GEREKİYOR?

Onuş, CHP´nin adayıyla ilgili çarpıcı iddiayı şöyle aktardı:

?Bu arada birkaç gündür kulislerde başka bir isim konuşuluyor. İddiaya göre CHP, muhalefete aday olarak Aziz Sancar´ın adını önerdi. Yine iddiaya göre Amerika´da yaşayan Nobel ödüllü bilim insanı Aziz Sancarilk teklifte adaylığı kabul etti ancak 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün adının öne çıkması sonrası Sancar beklemeye başladı.

Hem Gül hem de Sancar adı üzerinde İYİ Parti ortak aday teklifini kabul etmeyince CHP kendi adayına yöneldi. Bu amaçla CHP´nin Aziz Sancar´a tekrar teklif götürdüğü, Sancar´ın teklifi düşüneceğini söylediği belirtiliyor. CHP´nin ise adaylığı kabul etmesi için Aziz Sancar´la temaslarını sürdürdüğü gelen bilgiler arasında. Şu an için Sancar teklifi kabul etti mi, net bir şey yok. CHP´nin adayını açıklamak için bu kadar süre beklemesinin nedeninin de bu olduğu kaydediliyor. Cuma günü CHP adayını açıklarken Sancar´ın adı aday olarak açıklanırsa şaşırmamak gerekiyor.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER