Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Çıldırmış Bunlar! Maklubeyi Dahi Örgüt Yemeği Yaptılar!

TRT’nin 2009 yılında yayına soktuğu ve Ramazan ayı için özel olarak yayınladığı “Ramazan Güzeldir” dizisindeki maklube sahnesi bazı kesimler tarafından FETÖ’cülükle itham edildi.

Çıldırmış Bunlar! Maklubeyi Dahi Örgüt Yemeği Yaptılar!

TRT’de yayımlanan komedi dizisinde gösterilen “maklube” yemeği sahnesine ilginç tepkiler geldi. Yayımlanan bölümle beraber “maklube” yemeğine örgüt yemeği nitelendirilmesi yapıldı. 

Tepki gösterenlerden biri olan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, “TRT 1'de yayınlanan 2009 yapımı 'Ramazan Güzeldir' adlı programın ilk bölümünde 'maklube' sahnesi çok dikkat çekti. Bu ne iş, mesaj nedir? İşte görüyorsunuz, kimler kimlerle beraber... Paralel arayanlar CHP'li belediyeler yerine dönüp aynaya baksın” ifadelerini kullandı. 

ayhan.jpg

Hasan Erşan ismindeki gazeteci ise, “TRT1'de Ramazan Güzeldir diye bir film var... 2009 yapımı… Bakın iftarda ne var? Oluyor bazen böyle işte… Ve bu denetimde gözden kaçıyor. TRT yönetimi bununla ilgili bir araştırma yapar umarım. 2009 FETÖ’nün en kuvvetli olduğu dönem…” ifadelerini kullanırken maklubenin örgütle ilişkilendirilmesine varan tutum, FETÖ ile irtibatlandırılmanın sınırı olmadığını gösterdi. 

hasan.jpg

Tepkiler sonrası dizinin duyurusunun TRT1’in resmi internet sayfasındaki “programlar” bölümünden kaldırıldığı görülürken, “TRT izle” isimli resmi Youtube sayfasından da bir süre sonra kaldırıldığı görüldü. 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER