Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP´NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE: TÜRKİYE´NİN DÖRT BİR YANINDA DEĞİŞİM RÜZGARI ESİYOR

CHP´nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Türkiye´nin dört bir yanında bir değişim rüzgarı esiyor. Türkiye daraldı, Türkiye bunaldı. Türkiye´nin yorgun bir adama değil, taze kana ihtiyacı var." dedi.

CHP´NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE: TÜRKİYE´NİN DÖRT BİR YANINDA DEĞİŞİM RÜZGARI ESİYOR

 CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, baba ocağı olan Elmalık Köyü´ndeki iftar programında köylüler ve aile üyeleriyle bir araya geldi. Burada köylüleriyle sohbet eden İnce bir süre sonra orucunu açtı.

Muharrem İnce, yarın 90´ncı mitingi yapacağını, uzun ince bir yolculuğun uzun kısmının bittiğini, yolculuğun ince kısmında bulunduklarını belirtti.

İnce, yakınlarının da katıldığı iftarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın bugün Yalova´da miting yaptığına işaret ederek, "Bugün Yalova´da benim hakkımda atıp tutmuş ama ben iftar sofralarını, iftira sofralarına dönüştürmem. Onun için buradan cevap vermem. Yarın Cumhuriyet Meydanı´nda gereken cevabı alacaktır. Türkiye´nin dört bir yanında bir değişim rüzgarı esiyor. Türkiye daraldı, Türkiye bunaldı. Türkiye´nin yorgun bir adama değil, taze kana ihtiyacı var. Taze bir kanla bu işin üstesinden geleceğiz. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Allah´ın izni, milletin isteğiyle bu işi yapacağız. Hiç kuşkunuz olmasın." diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER