Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP´NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE 50 İLDE MİTİNG YAPACAK

Seçim kampanyasını 4 Mayıs´ta Birinci Meclis önünden başlatan CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran´a kadar 50 ilde miting yapmayı planlıyor.

CHP´NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE 50 İLDE MİTİNG YAPACAK

Seçim kampanyasını 4 Mayıs´ta Birinci Meclis önünden başlatan CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 24 Haziran´a kadar 50 ilde miting yapmayı planlıyor. 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 4 Mayıs´ta CHP´nin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan İnce´nin mitingileri sürüyor.

Seçim kampanyasını Ulus´taki Birinci Meclis önünden başlatan İnce, ilk büyük mitingini memleketi Yalova´da gerçekleştirdi.

Daha sonra sırasıyla Edirne, Hakkari ve Rize´ye giden İnce, dün geceyi ise bir televizyon programına katıldığı Antalya´da geçirdi. Bugün kahvaltıda Afyonkarahisarlı gazetecilerle bir araya gelen İnce, Dinar ile Denizli´nin Bozkurt ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

Akşam saatlerinde Denizli kent merkezinde miting düzenleyecek olan İnce, yarın da Manisa merkez ve Soma´da olacak.

Konya, Aksaray, Amasya

Özel uçak kullanan Muharrem İnce´nin pazartesi günü Konya´da olması bekleniyor. İnce, ilk olarak Ereğli ilçesine gidecek, daha sonra kent merkezinde halka hitap edecek.

15 Mayıs´ta Aksaray ve Niğde´de miting yapacak Muharrem İnce, ramazan ayında da miting programlarına devam edecek.

İnce, 18 Mayıs´ta Kırklareli ve Tekirdağ´da olacak. İnce´nin akşam saatlerinde ise İstanbul Avcılar´da bir iftar programına katılması bekleniyor.

19 Mayıs´ta Samsun

Muharrem İnce, Atatürk´ün Samsun´a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs´ta Samsun´da olacak.

Aynı gün Sinop´ta halka seslenmesi beklenen İnce, 20 Mayıs´ta Osmaniye ve Adana´da miting yapacak.

İl mitingleri öncesinde bazı ilçe ziyaretlerinde de bulunacak olan Muharrem İnce, 24 Haziran´a kadar 50 ilde miting yapmayı planlıyor.

Kılıçdaroğlu, salon toplantılarına katılacak

Daha çok salon toplantılarına katılması beklenen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun ise İnce´ye destek ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için partisine oy istemek amacıyla İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerde sınırlı sayıda miting yapacağı belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu´nun, İnce ile beraber bazı mitinglere katılması da bekleniyor.

Öte yandan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, milletvekili adayları üzerindeki çalışmalarını Çevre Sokak´taki parti okulunda sürdürüyor. Kılıçdaroğlu´nun milletvekili listesinin 21 Mayıs´ta Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) teslim edilmesinin ardından, daha fazla sahada olacağı ifade ediliyor.

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER