Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP'li Öztrak'tan AKP'li Çelik'e: Metal yorgunu kadrolarınızın millet için atabileceği tek hayırlı adım, çarşamba randevunuzda "hemen seçim" kararı almanız

CHP Sözcüsü Faik Öztrak Twitter hesabından paylaşımında, Bu dakikadan sonra, metal yorgunu kadrolarınızın millet için atabileceği tek hayırlı adım, çarşamba randevunuzda "hemen seçim" kararı almanızdır." ifadesini kullandı.

CHP

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “kadınların giyim kuşamını, siyasetin tekelinden çıkartmak” adına kanun teklifi vereceklerini açıklamasının ardından bugün AKP'li Ömer Çelik'in "Çarşamba günü hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacak, herkesi ekran başına bekliyoruz" paylaşımı yapmasına yanıt verdi. 

Öztrak Twitter hesabından paylaşımında, "Sn. Ömer Çelik, 20 yılın sonunda hak ve özgürlükler konusunda AK Parti’nin ülkemizi getirdiği nokta milletin malumudur. Bu dakikadan sonra, metal yorgunu kadrolarınızın millet için atabileceği tek hayırlı adım, çarşamba randevunuzda "hemen seçim" kararı almanızdır." ifadesini kullandı. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER