Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP'li Özel: Emin Şen’in görevi 'müşavir'likten 'danışman'lığa düşürüldü

Özgür Özel, kendisinin açıklama yaptığı sırada İçişleri Bakanlığı sitesinde yapılan değişiklikle Emin Şen’in görevinin 'müşavir'likten 'danışman'lığa düşürüldüğünü belirtti.

CHP

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, mecliste düzenlediği basın toplantısında elindeki dosyalarla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özel, İçişleri Bakanlığı müşaviri olduğunu söylediği Emin Şen'in, sahibi veya ortağı olduğu şirketler aracılığıyla Süleyman Soylu'nun bakan olduğu dönemde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İçişleri Bakanlıklarından milyonlarca liralık ihaleler aldığını aktardı.

Özel, ardından AK Parti'nin troll hesaplarına yön veren 25 kişilik bir Telegram grubundaki yazışmaları gösterdi. Şen'in de içinde bulunduğu ve troll hesaplarında yaratılan yalan haberlerin 8 bin trolle servis edildiğini ileri sürdü.

BAKANLIK İDDİALARI YALANLADI

İçişleri Bakanlığı'ndan gazetecilere gönderilen bilgi notunda ise "CHP milletvekili Özgür Özel’in ismini zikrettiği Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevi de bulunmamaktadır" açıklaması yer aldı.

Özel, basın toplantısı sonrası sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Bakanlığın sitesinde yapılan değişiklikle Emin Şen’in görevinin “müşavir”likten “danışman”lığa düşürüldüğünü belirten Özel'in açıklaması şöyle:

"Basın toplantımıza başladığımızda Emin Şen, atanma tarihi de belli olan bir bakan müşaviriydi... Basın toplantımız bittiğinde Emin Şen'in sayfasına ulaşılamıyordu. Şimdi de atanma tarihi kaldırılarak Bakan Danışmanı olmuş!"



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER