Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP'li Gürsel Tekin: Genel Başkan'a kırgınım

KARAR TV'de yayınlanan Bi' Karar Ver programına konuk olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin burada gazeteciler Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtladı.

CHP

KARAR TV'de yayınlanan Bi' Karar Ver programına konuk olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin burada gazeteciler Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtladı.

Konu ile ilgili videonun linki: https://youtu.be/TmFUtofI88o

İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in geçtiğimiz günlerde "HDP'ye bakanlık verilebilir" çıkışı gündeme bomba gibi düşmüştü. Tekin'in bu sözlerine 6'lı masada yer alan İYİ Parti'den "HDP ile asla yol yürümeyiz" açıklamaları gelmişti. CHP içinden de sert tepkilerin geldiği konuyla ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da "Kendisi ne 6 liderden biri, ne parti sözcüsü ne de grup başkanvekili. Yetkisi olmayan bir konuda açıklama yapmış, kendi düşüncesini söylemiş. Burada kararı verecek olan 6’lı masadır” sözleriyle tepki göstermişti.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine karşılık kırgınlığını dile getiren CHP'li Gürsel Tekin, "Genel Başkan'a kırgınım. Böyle laflar olur mu? Yetkisi yok etkisi yok. Ne yetkisi ne demişim?" şeklinde konuştu.

"BENİ EN YAKINDAN TANIYAN O"

Abi kardeş arasında böyle kırgınlıkların da olabileceğini söyleyen CHP'li vekil, "Genel Başkan demez mi 'Getirin izleyeyim, ne demiş bu adam?' Kaldı ki bu konudaki hassasiyetimi en yakından bilen o. Ben demokrat bir insanım benden nasıl bir cevap bekleniyor" dedi.

"DERSİM MESELESİNDE YANINDA SADECE BEN VARDIM"

Kılıçdaroğlu'nun her daim yanında olduğunu belirten Gürsel Tekin Dersim meselesini de gündeme getirerek 'Kılıçdaroğlu'nun yanında caka satanlar yoktu' deyip o dönemde yalnızca kendisinin Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: ' Gürsel Tekin: Genel Başkan' kırgınım

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER