Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP’Lİ BİR HEYET KAYSERİ MAZLUMDER ŞUBESİ’NE BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Prof. Dr. Muhammed Çakmak’ın başkanlığında partili bir heyet MAZLUMDER Kayseri Şubesine nezaket ve bilgilendirme ziyaretinde bulundu.

CHP’Lİ BİR HEYET KAYSERİ MAZLUMDER ŞUBESİ’NE BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Prof. Dr. Muhammed Çakmak, CHP İl Başkanı Ümit Özer ve CHP Kayseri milletvekili Dr. Çetin Arık’tan oluşan CHP heyeti MAZLUMDER Kayseri Şubesine nezaket ve bilgilendirme ziyaretinde bulundu.

19 Temmuz Salı günü gerçekleşen ziyarette CHP heyetini Şube Başkanı Ahmet Taş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Tarafların birbiriyle tanıştığı birlikte ikram edilen çayların içildiği ziyarette MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, MAZLUMDER’in kuruluşu, Kayseri Şubesi, MAZLUMDER’in amaç ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Taş, üye profilleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve bürokrasi ile ilişkileri konusunda da bilgilendirmeler de bulundu. Nazik ziyaretleri için CHP heyetine teşekkür ettiğini bildirdi.

Taş, ayrıca erken evlilik mahpusları, 28 Şubat ve Sivas olayları mahpusları, KHK mağdurları gibi adalet bekleyen konular ile mültecilerin geri gönderilmesi ve milletvekili adaylarının belirlenmesi konusunda CHP'nin görüşleri hakkında misafir heyete sorular yöneltti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Prof. Dr. Muhammed Çakmak, ziyarette yaptığı konuşmada devletin geçmişte millete karşı yaptığı yanlışlar için başkan Kılıçdaroğlu'nun helalleşme kampanyası başlattığını, mağdur olan tüm kesimleri içine alan helalleşme kampanyasına genel başkanlarının çok önem verdiğini ve bu kampanyayı devam ettireceklerini bildirdi.

Danışman Çakmak, Suriye'de güvenli ortamın sağlanması için Esad yönetimi ile Türkiye idarecilerinin görüşmesi gerektiğini, güvenli ortamın sağlanması durumunda Türkiye'deki Suriyelileri iktidar olduklarında Suriye'ye göndereceklerini sözlerine ekledi.

Danışman Çakmak, MAZLUMDER’in talepleri arasında bulunan Sivas olayları mahpusları ve 28 Şubat dönemi mahpusları ile erken evlilik mahpuslarının tahliyeleri, yaşları ileri ve hasta mahkumların tahliye edilmesi taleplerinin haklı talepler olduğunu, bu konuda mecliste bir çalışma olursa parti olarak yardımcı olacaklarını bildirdi.

İleri aylarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'yi ziyaret edeceğini de bildiren Çakmak, genel başkanın Kayseri'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yapacağı istişare toplantısına MAZLUMDER yönetimini mutlaka beklediklerini bildirdi.

MAZLUMDER gibi siyaset üstü, hak ve adalet arayıcı bir derneği ziyaretten ve burada gördükleri yakın ilgiden çok memnun kaldıklarını bildiren Çakmak, ağırlama ve ilgi için MAZLUMDER’e müteşekkir olduklarını bildirdi.

CHP heyetine ziyaret için teşekkür eden MAZLUMDER Şube Başkanı Taş, hak ve adalet taleplerini dile getirme fırsatı bulduklarını, temennilerinin, taleplerinin mecliste yankı bularak mağdurlara ulaşması olduğunu dile getirdi.

 

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER