Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP'li belediyede en düşük maaş 6 bin 300 lira oldu

CHP'li Bolu Belediyesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 5 bin 500 liralık asgari ücreti az bulunca Başkan Tanju Özcan, belediyede en düşük maaşın önümüzdeki aydan itibaren 6 bin 300 lira olacağını açıkladı.

CHP

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, merakla beklenen asgari ücret zam oranını yüzde 30 olarak açıkladı. Asgari ücret zammının ardından yeni asgari ücret 5 bin 500 Türk Lirası oldu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise, yüksek enflasyon ve ekonomik kriz nedeniyle personellerin maaşını yükseltti.

EN DÜŞÜK MAAŞ 6 BİN 300 TL

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre Belediye Başkanı Tanju Özcan, asgari ücrette yapılan ayarlamanın yetersiz olduğunu belirterek “Son gelen zamlar ve açıklanan enflasyon oranları göz önünde bulundurulduğunda hükümetin verdiği 5 bin 500 liralık yeni ücretin yine yetersiz olduğunu görüyoruz. Enflasyon oranlarına bakıldığında asgari ücretin çok daha yüksek yapılması gerekiyordu. Biz işçilerimizi enflasyon karşısında ezdirmemek için Bolu Belediyesi'nde en düşük maaşı 6 bin 300 olarak belirliyoruz” dedi. Maaş artışının önümüzdeki aydan itibaren geçerli olacağı belirtildi.



Anahtar Kelimeler: ' belediyede düşük

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER