Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP’li aday: Seçim zamanı Cuma namazında görünmemi istediler

Özgürlük ve Dayanışma Partisi eski genel başkanı ve CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı olan Alper Taş, Beyoğlu'nda seçimleri Cuma namazına gitmediği için kaybettiğini belirtti.

CHP’li aday: Seçim zamanı Cuma namazında görünmemi istediler

Habertürk ekranlarında Kübra Par'ın canlı yayın konuğu olan Özgürlük ve Dayanışma Partisi eski genel başkanı ve CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı olan Alper Taş, Beyoğlu'nda seçimleri Cuma namazına gitmediği için kaybettiğini belirtti.

Taş'ın, "Ben dindar insanlara saygılıyım. Örneğin ben bir cuma namazına gitseydim belki ben de seçimi kazanabilecektim. Burada Ekrem İmamoğlu'na laf atmak için bir şey söylemiyorum. Ekrem İmamoğlu inançlı bir insansa gidebilir. Ben bunu kendi açımdan söylüyorum." açıklamasında bulundu.

"CHP'LİLER SEÇİM İÇİN CUMAYA GİTMEMİ SÖYLEDİ"

Seçimi kazanabilmesi için CHP'nin içinden bazı kişilerin cuma namazına gitmesi yönünde kendisine telkinde bulunduğunu söyleyen Taş açıklamasının devamında şunları söyledi:  Bana bunu çok teklfi ettiler. CHP içinden insanlar teklif etti. Cumada bir görün. Ben bayram namazı olsun giderim. Cuma namazı kılmıyorum. Demek istediğim şu yapmadığım bir şeyi halktan oy alabilmek için yapmak bize uymaz. Siyasette kazanacaksak fikirlerimiz ve doğrularımızla kazamamız lazım



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER