Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP´den Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan´a yeni parti tepkisi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Herhalde yeniden gömlek değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyorlar. Yeni bir partiyle 17 yılın günahlarından arınacaklarını sanıyorlar" dedi.

CHP´den Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan´a yeni parti tepkisi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Öztrak, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan´ın kuracağı iki yeni parti için, "Herhalde yeniden gömlek değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyorlar. Yenilenmiş değil yeni bir partiyle 17 yılın günahlarından arınacaklarını sanıyorlar" dedi. 

Öztrak, Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden alınıp yerlerine kayyım atamasına ilişkin ise, "Bu belediye başkanları 5 ay önce adli sicil kontrolünden geçtiler, Yüksek Seçim Kurulu´ndan da geçtiler. Şimdi 5 ay sonra ne oldu da el çektiriyorsunuz? Açık söyleyeyim terörün değirmenine su taşırsınız" ifadelerini kullandı. 

YENİ BİR PARTİYLE 17 YILIN GÜNAHLARINDAN ARINACAKLARINI SANIYORLAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, genel merkezde basın toplantısı düzenledi. Öztrak, Ak Parti´nin 18´inci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Siyasette her doğum gününde geçmişin muhasebesi de yapılır. AK Parti Genel Başkanı, bu vesileyle yayımladığı mesajda ´dün bitti geçti gitti, bugün yeni bir gündür´ diyerek metal yorgunu partisinin üzerini kaplayan kir ve pası silmeye çalıştı. AK Parti´nin bazı vekilleri de ´AK Parti ömrünü tamamladı, Erdoğan liderliğinde yeni bir parti kurulması gerekiyor´ diyerek çıtayı yükselttiler ve işi AK Parti´den kurtulma noktasına taşıdılar. Artık AK Partililerin bir kısmının partilerini bir kambur olarak görmeye başladıkları buradan anlaşılıyor. Herhalde yeniden gömlek değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyorlar. Yenilenmiş değil yeni bir partiyle 17 yılın günahlarından arınacaklarını sanıyorlar" diye konuştu. 

´TERÖRÜN DEĞİRMENİNE SU TAŞIRSINIZ´

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Öztrak, Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden alınmasıyla ilgili, "Bu belediye başkanları 5 ay önce adli sicil kontrolünden geçtiler, Yüksek Seçim Kurulu´ndan da geçtiler. Şimdi 5 ay sonra ne oldu da el çektiriyorsunuz? Bu tür olayları yaparken sonuç itibarıyla sandıktan çıkmış olan insanlara el çektiriyorsunuz. Sandıktan çıkmış olan insanlara el çektirirken bunun kesinleşmiş yargı kararlarıyla yapılmış olması demokratik bir ülkeye, hukuk devletine yakışandır. Ama ortada böyle bir şey yok. Bunların hiçbirini yapmayacaksınız, terörle mücadeleyi gerekçe göstereceksiniz. Açık söyleyeyim terörün değirmenine su taşırsınız. Bu şekildeki yaklaşımı kabul etmek mümkün değil" diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER