Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP KAYSERİ İL BAŞKANI ÖZER’DEN MAZLUMDER’ E ZİYARET

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit ÖZER ve yönetim kurulu üyeleri İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER)’in Kayseri Şubesine bir nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP KAYSERİ İL BAŞKANI ÖZER’DEN MAZLUMDER’ E ZİYARET

ÖZER: El ele verip ülkemizin sorunlarını çözeceğiz.

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit ÖZER ve yönetim kurulu üyeleri İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER)’in Kayseri Şubesine bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Birlikte çayların içilip iyi dilek ve sohbet ortamında geçen ziyarette MAZLUMDER’in insan hakları ile ilgili çözüm bekleyen taleplerine CHP İl Başkanı ÖZER’den destek geldi.

MAZLUMDER Kayseri Şubesinde gerçekleşen ziyarette CHP Kayseri İl Başkanı Ümit ÖZER, genel başkanları Kemal KILIÇDAROĞLU’nun ‘Helalleşeceğiz’ söylemi ile birlikte bir dizi ziyaretlere başladıklarını ve bu nedenle de MAZLUMDER’ e geldiklerini dile getirdi. ÖZER, haziranda CHP genel merkezinin Kayseri’de bir istişare toplantısı yapacağını ve basına kapalı olacak bu toplantıya MAZLUMDER temsilcilerini de beklediklerini söyledi.

MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Ahmet TAŞ ise sorunların çözümü konusunda bazı notlarını il başkanına iletti.  Sorunlarımızın çözümü konusunda muhalefetinde desteğine ihtiyacımız var diyen TAŞ;

Erken evlilik mağdurları, ömür boyu nafaka mağdurları, KHK mağdurları, sığınmacı sorunu, piyasada fahiş fiyat artışı, 28 Şubat ve Sivas mahpusları ve erkekler için sığınma evi açılması hususunda CHP’lilerden destek istedi.

CHP İl Başkanı Ümit ÖZER ise sığınmacılar konusunda kimseyi mağdur etmeden 2 yıllık süreç içerisinde bu sorunu çözeceklerini söyledi. KHK mağdurları konusunda da CHP’nin tavrının net olduğunu ve bu sorunun çözülmesi gerektiğini anlatan Özer “CHP’siz bir hükümet düşünemiyorum. Piyasadaki fahiş fiyat artışını hepimiz görüyoruz, çiftçi çok zor durumda ve üretmeyen bir ülkeyiz. Geçen yıl 100 çiftçiden 40’ı çiftçiliği bıraktı, oy kaygısıyla büyükşehirlerin hinterlant projeleri köyleri bitirdi. İnsanlar artık köylere dönemez oldu. Sığınmacılar konusunda Esat yönetimiyle görüşülecek ve 2 yıl içerisinde Suriyelilerin geri dönüşü sağlanacak, asla onları ölüme göndermeyeceğiz. KHK mağdurlarının sorunlarını önemsiyoruz, ya kanun çıkartacaklar ya da bu insanların mağduriyetini bir şekilde çözecekler. Yoksa biz hükümete geliyoruz o zaman biz çözeceğiz.” ifadelerini kullandı.

MAZLUMDER Kayseri Şubesi Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER