Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP usanmıyor! Yine Batı´ya sinyal çaktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Yüksek Seçim Kurulu´na (YSK) baskı ve tehditlerde bulunduğu 7 maddelik kaos çağrısını İngilizce altyazı ile yayınlaması tepkilere neden oldu.

CHP usanmıyor! Yine Batı´ya sinyal çaktı

31 Mart yerel seçimlerinin ardından sandıkta yapılan usulsüzlük ortaya çıkmasıyla CHP´deki panik yerini tehdit diline bıraktı. İstanbul´da Cumhur İttifakı´nın adayı Binali Yıldırım´ın oylarının diğer parti adaylarına yazılmasıyla oy hırsızlığı deşifre oldu. CHP´li isimler sandık başkanı yapılarak organize usulsüzlükte yerlerini aldı. Büyükçekmece´de de boş arazilere hayali seçmen kaydı yapılmasının ortaya çıkmasıyla AK Parti İstanbul´da seçimlerin yenilenmesini istedi.

7 maddelik kaos çağrısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun YSK üzerinden Türkiye´yi kaosla tehdit ettiği 7 maddelik çağrı tepkileri üzerine toplamıştı. CHP daha da ileri giderek 7 maddelik kaos çağrısını İngilizce alt yazı ile sosyal medya hesapları Twitter´dan paylaştı. CHP´nin neden böyle bir hamle yaptığı merak konusu olurken sosyal medya kullanıcıları ise tepki gösterdi.

Sosyal medya kullanıcıları CHP´nin 7 maddelik kaos çağrısını İngilizce altyazı ile vermesine tepki gösterdi. 

İşte o tweetlerden bazıları:

Yine gavurdan yardım dilekleri, yine Türkiye´yi şikayet, yazıklar olsun. Marsca, Uranüsçe, Venüsçe de yazın. Bu chp elin gavurunun nasıl yardım ettiğini görmüyor herhalde Mısır´da, Libya´da, Irak´ta, Suriye´de. Gerçi CHP için fark etmez, yeter ki iktidara gelmek umudu olsun.

- PKK ve FETÖ´ye kol kanat geren Avrupalı haçlı dostlarınıza Ülkemizi şikayet etmekten bir türlü vazgeçmediniz.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER