Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP KONYA´DAN ABDÜLLATİF ŞENER İSYANI

CHP´nin 24 Haziran seçimlerinde eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener´i Konya 1´inci sıra milletvekili adayı göstermesine, CHP Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit tepki gösterdi. Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, genel merkezin bu kararını

CHP KONYA´DAN ABDÜLLATİF ŞENER İSYANI

CHP´nin dün açıkladığı milletvekili aday listesinde, eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Konya´dan 1´inci sıra milletvekili adayı gösterildi, ikinci sıranın ise Saadet Partisi kontenjanı olduğu duyuruldu.

CHP Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada karara tepki gösterdi. Yiğit, Konya´yı tanımayan bir kişinin aday gösterilmesini kabul etmeyeceklerini ve genel merkezin bu kararını tanımadıklarını belirtti..

"KONYA´DA BİR GECE DAHİ GEÇİRMEMİŞ BİR İSİM"

Yiğit açıklamasında, ´´Konya´nın kaç ilçesinin olduğunu bilmeyen, Konya halkının demografik yapısına hakim olmayan ve hatta daha önce Konya´da bir gece dahi geçirmemiş bir isim olan Abdüllatif Şener´in, Parti Meclisimizin toplantısında birinci sıra olarak açıklandığını bilmenizi isteriz. Bu karar başta parti örgütlerimizi ve Konya halkını tanımamaktır´´ ifadelerini kullandı.

18-05/21/fft16_mf11526697.Jpeg



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER