Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CHP, İL ÖRGÜTLERİYLE ŞEHİT CENAZELERİNE TAM KADRO KATILMA KARARI ALDI... KAOS ÇAĞRISI YAPMIŞTIR

CHP Parti Meclisi (PM) toplantısı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında MYK da olağanüstü toplandı.

CHP, İL ÖRGÜTLERİYLE ŞEHİT CENAZELERİNE TAM KADRO KATILMA KARARI ALDI... KAOS ÇAĞRISI YAPMIŞTIR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun açıklamalarının değerlendirildiği toplantı sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Partisi Sözcüsü Bülent Tezcan konuştu. CHP MYK´nın bütün Türkiye´de il örgütlerinin tam kadro olarak şehit cenaze törenlerine katılma kararı aldığını belirten Tezcan, şunları söyledi:

?İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, valilere CHP il başkanlarını şehit cenazelerine almayın söylemiyle toplumsal kaos çağrısı yapmıştır. Şehitlerimiz siyasi partilerin değil, milletimizin evladıdır. AKP Genel Başkanı Erdoğan bu açıklamanın neresindedir?

Terörün kökünün kazınması en büyük arzumuzdur. Ancak şehit cenazeleri olması durumunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da CHP il örgütlerimiz tam kadro haline şehitlerimizin huzurunda olacaktır. Kimsenin bunu engellemeye gücü yetmeyecektir. Ortaya çıkacak olumsuz durumların tek sorumlusu Süleyman Soylu´dur. Tutumumuz bu bildiri çerçevesinde olacaktır. 81 il örgütümüze bu bildiriyi yazılı olarak gönderdik. Erdoğan bunun neresidir? Neresinde olduğunu bundan sonraki tutumunda anlayacağız, bildirimizde açık net belirttik.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER