Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Çeyrek altın 118 lira düştü! Peki altın fiyatlarında düşüş sürecek mi?

Altın fiyatları kaç lira oldu? Altın alınır mı, satılır mı? Kasım ayında altın fiyatları ne olur? Çeyrek altın ne kadar oldu? Gümüş ne kadar oldu?

Çeyrek altın 118 lira düştü! Peki altın fiyatlarında düşüş sürecek mi?

Altın fiyatları düşüşünü sürdürüyor. 9-13 Kasım haftasına büyük bir düşüşle başlayan altın fiyatları yaklaşık 80 liralık bir düşüş yaşadı. Çeyrek altın ise 885 liradan 767 liraya düşerek adeta düşüş rekoru kırdı. Düşüş altınla sınırlı kalmadı döviz kurlarından dolar ve avro da düştü. Piyasalarda yaşanan bu gelişmelerin ana nedeni aşı çalışmalarının olum gitmesi olarak gösterilirken hükümetin ekonomi politikalarında aldığı kararlara altın fiyatlarının düşmesinde etkili oldu.

14 KASIM CUMARTESİ ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN 464 LİRA

ÇEYREK ALTIN 767 LİRA

CUMHURİYET ALTINI 3 BİN 128 LİRA

22 AYAR BİLEZİK 425 LİRA

TAM ALTIN 3 BİN 71 LİRA

14 AYAR ALTIN 271 LİRA

*GRAM GÜMÜŞ 6 LİRA 6 KURUŞ

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Gram altındaki düşüş yatırımcıları beklemeye alırken, altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise düşüşü fırsat bilerek kuyumculara koştu. En çok tercih edilen gram altın ve çeyrek altın bazı kuyumcularda yok sattı. Uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmaların devam edeceğini küresel ekonomik krizin değerli maden fiyatlarını yukarı yönlü etkileyeceğini iddia ediyor. Piyasaların ne gibi pozisyon alacağı ise önümüzdeki hafta Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesinde belli olacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER