Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

CENGİZ ÜNDER GOLLERİNİ ATTI, ASKER SELAMI VERDİ

İtalya Serie A´nın 24. haftasında, Cengiz Ünder´in 2 gol atıp bir de asist yaptığı maçta Roma, konuk ettiği Benevento´yu 5-2 yendi. Milli futbolcu, attığı ilk golden sonra asker selamı ile Zeytin Dalı Harekatı´na katılan Mehmetçik´e destek verdi.

CENGİZ ÜNDER GOLLERİNİ ATTI, ASKER SELAMI VERDİ

İtalya Birinci Futbol Ligi´nin (Serie A) 24. haftasında Roma, konuk ettiği Benevento´yu 5-2 yenerken, milli futbolcu Cengiz Ünder 2 gol atıp bir de asist yaptı.

Başkent Roma´daki Olimpiyat Stadı´nda oynanan maçta Benevento, 7. dakikada Guilherme Costa Marques´in attığı golle 1-0 öne geçse de ev sahibi ekip, 26. dakikada Federico Fazio´nun fileleri havalandırmasıyla 1-1´lik eşitliği sağladı. İlk yarı, bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya milli futbolcu Cengiz Ünder adeta damgasını vurdu. Roma, 59. dakikada Cengiz Ünder´in asistinde Edin Dzeko´nun topu filelere göndermesiyle 2-1 öne geçti.

Ardından milli futbolcu Cengiz Ünder, 62 ve 75. dakikalardaki golleriyle takımını 4-1 üstün konuma getirdi. Benevento´dan Enrico Brignola´nın 76. dakikadaki golüyle 4-2 olan maç, Roma´dan Gregoire Defrel´in 90+2. dakikada penaltıdan attığı golle 5-2 sona erdi.

Roma´nın galibiyetinde büyük pay sahibi olan Cengiz Ünder, 82. dakikada yerini Daniele De Rossi´ye bıraktı.

Bu sonuçla Roma, 47 puanla 4. sıraya yükselirken, son sıradaki Benevento, 7 puanda kaldı.

Cengiz´den asker selamı

Milli futbolcu, Roma´nın 5-2 kazandığı maçta, attığı ilk golden sonra asker selamı ile Zeytin Dalı Harekatı´na katılan Mehmetçik´e destek verdi.

Roma da Cengiz Ünder´in gollerini resmi Twitter hesabından Türk bayraklı paylaşımıyla duyurdu.

Ayrıca başkent ekibi, ilk golünün ardından Cengiz Ünder´in asker selamı fotoğrafını paylaştığı Twitter hesabından maçın sonucunu da milli futbolcunun fotoğrafıyla yayımladı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER