Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Celal Doğan´ın adı siliniyor

Gaziantep Belediyesi, kentin eski belediye başkanlarından olan, son seçimlerde ise HDP listesinden milletvekili seçilen Celal Doğan´ın adını şehirdeki cadde ve parklardan silmek için ilk adımı attı.

Celal Doğan´ın adı siliniyor

AK Partili Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte bulunan "Celal Doğan Caddesi"nin adının, geçtiğimiz günlerde şehit olan Gaziantepli Astsubay Mehmet Yalçın Nane´nin adıyla değiştirileceğini açıkladı.

Şahin, yine kentte bulunan Celal Doğan Parkı´nın adının bir başka Gaziantepli şehidin adıyla değiştirileceğini de söyledi.

"Ağustos ayının ilk belediye meclis toplantısında konunun gündeme getirileceğini" belirten Şahin, Gaziantep´te Organize Sanayi Bölgesi´ndeki bir başka "Celal Doğan Caddesi"nin adının değişip değişmeyeceği yöbündeki soruya ise Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin karar verebileceğini söyledi.

Şahin şöyle dedi:

 ?Belediye Meclisimize yazılı müracaat halinde Celal Doğan Parkı´nın adını da değiştirerek bir şehidimizin adını vermeyi düşünüyoruz. Organize Sanayi Bölgesi´nde bulunan Celal Doğan Caddesi´nin isminin değiştirilmesi OSB´ye aittir kendi yönetimleri karar verir. Gaziantepspor´un tesislerinin üzerinde yazan ?Celal Doğan´ isminin değiştirilmesi ise Gaziantepspor yönetiminin vereceği bir karardır?



Anahtar Kelimeler: Celal Doğan siliniyor

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER