Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cam filmi, TEOG, dershaneler...

Cumhurbaşkanı´ndan önemli açıklamalar

Cam filmi, TEOG, dershaneler...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi´nde milletvekilleriyle yaptığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, TEOG sonrası yeni sistem ve cam filmi konusunda talimatlar verdi.

"YENİ SİSTEM İYİ ANLATILSIN"

TEOG sonrası getirilen yeni sistem konusunda da talimat veren Erdoğan, sistemin iyi anlatılması gerektiğini söyledi. Erdoğan, "Dershanelerin canlandırılmasına asla izin vermeyeceğiz" dedi.

"CAM FİLMİ MAĞDURİYET OLMAMALI"

Cam filmi konusunda yasağın yanlış olduğunu ve mağduriyet yaşanmaması gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri ve Maliye Bakanlığı´na bu konuda talimat verdi. Geçtiğimiz günlerde motorlu taşıtlar vergisi ile ilgili devreye giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kez de cam filmi için devreye girmiş oldu. Erdoğan´ın "Hata yapıldı, düzeltiyoruz" dediği öğrenildi. Sürücüleri mağdur eden otomobillerde cam filmi yasağı, esnafın da yüz binlerce lira zarar etmesine neden oluyor.

/resimler/2017-11/9/1844422157496.jpg

İSTİFA EDENLERE SAHİP ÇIKIN

Erdoğan, basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Ankara, Aksaray, Batman, Bilecik, Burdur, Edirne, Erzurum, Karabük, Manisa, Mersin, Şanlıurfa, Tokat ve Kilis illerinden 52 vekille bir araya geldi.

Edinilen bilgilere göre, toplantıda söz alan milletvekilleri, seçim bölgelerinde ve teşkilatlarda yaşanan sorunları dile getirdi. Bir milletvekilinin ise Genel Merkez bünyesinde ?Eğitim Başkanlığı´ kurulması önerisini gündeme getirdiği, Erdoğan´ın da bu öneriye ?Bakalım? şeklinde cevap verdiği öğrenildi. Milletvekillerine hitap eden Erdoğan, istifa eden belediye başkanları için ?Sahip çıkın, onları dışlamayın? değerlendirmesini yaptı.

TAVİZ YOK

FETÖ´yle mücadelede taviz verilmeyeceğinin altını çizen Erdoğan, ?Acırsanız acınacak hale gelirsiniz? ifadesini kullandı. Erdoğan ayrıca Meclis 15 Temmuz Komisyonu raporunun da İngilizce ve Arapça´ya çevrilmesi için talimat verdi.



Anahtar Kelimeler: filmi TEOG dershaneler

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER