Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cahit Turhan hakkında kim ne yazdı? Neden görevden alındı?

Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın görevden alınmasıyla ilgili perde arkasında ne yaşandığı kamuoyunun merak konusu oldu!

Cahit Turhan hakkında kim ne yazdı? Neden görevden alındı?

Dünya ve Türkiye Koronavirüs ile mücadele ederken, Kanal İstanbul projesinin ilk ihalesi gerçekleştirilmesi kamuoyunda çok tartışıldı. Tartışmalar devam ederken Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın görevden alındı. Cahit Turhan'ın görevden alınmasıyla ilgili hükümet kanadından herhangi somut bir açıklama yapılmazken perde arkasında neler yaşandığı ise merak konusu oldu.

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas köşesinde Kanal İstanbul ihalesini "gaf" olarak niteledi. Mehmet Barlas'a göre "İş yerleri kapanırken, insanlara evde oturmaları önerilirken ve şehirler arası yolculuklar bile kısıtlanırken ve ayrıca işletmelerin ekonomik darboğazları aşmaları için 100 milyarlık bir fon ön tedbir olarak tahsis edilirken, Kanal İstanbul için ihale açmak en azından gündemin farkında olmamak anlamına gelmiyor muydu?"

Barlas şöyle yazdı:

"Sonuçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın görevine son verdiği ve yerine Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu'nun atandığı açıklandı. Bu görevden almanın sebebi açıklanmadı. Ama yaygın kanaate göre, sebep zamansız ve yersiz Kanal İstanbul ihalesiydi."

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın görevden alınmasıyla ilgili twitter üzerinden de şunlar yazıldı.

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER