Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Cadde 85 KAHVAALTI - CAFE Restorant

Cadde 85 KAHVAALTI - CAFE Restorant'ta Bir Kahvaltı

Cadde 85 KAHVAALTI - CAFE Restorant

 

Bir grup arkadaş tarafından açılan Cadde 85 Kahvaltı - Cafe Restorantı ziyaret etme imkanımız oldu. Zeytinburnu ilçemizin en işlek caddelerinden biri olan 85.cadde üzerinde açılan mekan her yönüyle birçok güzellikleri üzerinde bulundurmaktadır. Mekanın güzelliklerinin yanında mekanı anlamlı kılan bir teşebbüs olarak, Erdemli Nesiller Derneği’nin yönetim kadrosunun girişimci ruhu bu işyerini ortaya çıkarmıştır.

Erdemli Nesiller Derneği’nin yönetim kadrosundan olan bu kardeşlerimiz gerek birebir ve gerekse de  aralarındaki ortaklıklardan bu girişimci ruhunu anlamlı sözlerle de taçlandırmaktadırlar; “rızkı ve riski paylaş” bu birliktelik girişimi onları daha da cesaretli davranmaya sev etmektedir.

Cadde 85 Kahvaltı - Cafe Restoran tabii ki müşteri cazibesini verdiği hizmet; kullandıkları malzemenin güvenirliği ve damak tadına hitaplarıyla kendini kabullendirecektir. Bizi takip eden okuyucularımız yolu Zeytinburnu’na uğradığında nefis bir yemek istiyorlarsa yollarını Cadde 85 Kahvaltı - Cafe Restoranta çevirebilirler.

 

Cadde 85 Kahvaltı - Cafe Restorantı işleten kardeşlerimize hayırlı işler dilerken bu gibi örnekliklerin yaygınlaşması hepimizi sevindireceğini hatırlatarak arkadaşlarımızın işlerine daha bir ciddiyele eğilmelerini temenni etmekteyiz.

 

 



Anahtar Kelimeler: Cadde KAHVAALTI Restorant

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER