Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Büyük taşınma için ilk tırlar İstanbul Havalimanı´nda

Atatürk Havalimanı´ndan THY´ye ait malzeme ve araçları İstanbul Havalimanı´na nakleden ilk tırlar, yeni havalimanına ulaştı.

Büyük taşınma için ilk tırlar İstanbul Havalimanı´nda

Atatürk Havalimanı´ndan THY´ye ait malzeme ve araçları İstanbul Havalimanı´na nakleden ilk tırlar, yeni havalimanına ulaştı.

Atatürk Havalimanı´ndaki Türk Hava Yollarına (THY) ait araç ve malzemelerin yüklendiği tırlar, açılışı 29 Ekim 2018´de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı´na ulaşmaya başladı.

Atatürk Havalimanı´ndan çıkarak Basın Ekspres Yolu´ndan Mahmutbey Kavşağı´na geçen tırlar, buradan da Kuzey Marmara Otoyolu´nu kullanarak saat 04.30´da İstanbul Havalimanı´na giriş yaptı, sonra da aprona alındı.

Polis ve jandarma ekipleri de taşınma işlemleri sırasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

Tırların İstanbul Havalimanı´na gelmesinin ardından Atatürk Havalimanı´ndan havalanan THY´ye ait uçakların da intikali gerçekleşmeye başladı. 6 Nisan Saat 23.59´da sona ermesi planlanan 45 saatlik taşınma sürecinde ilk etapta THY´nin 167 uçağı İstanbul Havalimanı´na boş inecek. Diğer uçakların da hava trafiği ve havalimanın müsaitliğine göre İstanbul Havalimanı´na gönderilmesi planlanıyor.

Bu arada, THY´nin Dalaman-İstanbul seferini yapan uçağı, Atatürk Havalimanı´na yolcusunu indirdikten sonra boş olarak hareket ettiği İstanbul Havalimanı´na saat 00.10´da ulaştı.

İstanbul Havalimanı ana nizamiyesi ve havalimanının seyir terası kısmında da taşınmada görev yapacak personelle basın mensupları için çadır kuruldu. Bu noktalarda basın kuruluşlarının canlı yayın yapmaları için platform hazırlandı.

 

Kaynak: dunyabulteni.net



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER