Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bülent Turan: Altılı Masa’nın dağıldığını düşünüyorum

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Altılı Masa’ya ilişkin "Masa falan kalmadı ortada, Altılı Masa’nın dağıldığını düşünüyorum" dedi.

Bülent Turan: Altılı Masa’nın dağıldığını düşünüyorum

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen siyasi yasak ve hapis cezası hakkında değerlendirmelerde bulundu. Turan, “Masa falan kalmadı ortada, Altılı Masa’nın dağıldığını, ortak bir iddiası olmadığını düşünüyorum” dedi.

Beyaz TV’de katıldığı programda konuşan Turan, İmamoğlu'nun yargılandığı davada çıkan karar üzerinden bir tiyatro oynandığını savunarak, "Masa falan kalmadı ortada. Altılı Masa’nın dağıldığını, ortak bir iddiası olmadığını düşünüyorum” dedi.

‘ORTAK ADAY BULAMAYACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM’

Altılı Masa için aday belirleme sürecinin kriz olduğunu savunan Turan, “Ortak bir aday bulamayacaklarını düşünüyorum. Dışarıdan bir aday bulmak için zorlanacaklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

‘CHP 15 TANE ÇOK KIYMETLİ VAKFA ‘TACİZCİ’ DEDİ’

CHP’nin, 6 yaşındaki çocuğun tarikat çatısı altında istismara uğradığının ortaya çıkması sonrasındaki tavrını da eleştiren Turan, “Bir CHP vekili çıktı, eline bir karton alarak tüm muhafazakar dernekleri, vakıfları sayarak yerden aşağı ithamlarda bulundu. Düne kadar Davutoğlu’nun konferans verdiği, Babacan’ın toplantı yaptığı muhafazakarların içerisinde olduğu yapılardı bunlar. Listelerinde Anadolu Gençlik Derneği (AGD) de vardı, tepki gelince ittifaktan dolayı ‘AGD hariç’ dediler. Hepsine ‘kötü’ diyorlar, böyle bir şey olabilir mi? Süleymancıları saymıyorlar. Niye? CHP’ye destek oldukları için. Ama 15 tane çok kıymetli derneği, vakfı baştan aşağı ‘tacizci’ şeklinde ağır ithamlarda bulunuyorlar” dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER