Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bülent Arınç, Erdoğan’ın Manisa mitingine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’den ihraç edileceği söylentileri devam eden Bülent Arınç’ı bugün (20 Ağustos) Manisa’da yaptığı mitinge davet etti. Daveti kabul eden Arınç, mitingde bir konuşma gerçekleştirdi.

Bülent Arınç, Erdoğan’ın Manisa mitingine katıldı

22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün(20 Ağustos 2022) gerçekleştirdiği Manisa programına katılı.

Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa miting konuşmasından önce, “Cumhurbaşkanımızın daveti ile kendi güzel şehrimize geldim” dedi ve Manisalılara, “İnşallah bu hizmetlerin devamı, bu iktidarın devamı, sizlerin beraberliği ile mümkün olacak” sözleri ile seslendi.

Bülent Arınç’ın programdan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ile aynı uçakta İstanbul’a döneceği öğrenildi. 

Arınç, Erdoğan’ın sözlerinin ardından istifa etmişti

Bülent Arınç, 2020 yılında Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi iken HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ve iş insanı Osman Kavala’nın tutukluluğu hakkında, “Bu iddianameleri okuyarak isyan etmiştim. Çocuk bile yazmaz demiştim, cübbeyi bile giyesim gelmişti… Kavala’nın tutuklu kalmasına hayret ediyorum, Demirtaş’ın da tahliyesi olabilir” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Son günlerde bizimle asla ilgisi olmayan kimi bireysel açıklamalar ile reform gündemimize yaptığımız vurgular bahane edilerek yeni bir fitne ateşi yakılmaya çalışıldığını görüyoruz. Velev ki geçmişte birlikte çalışmış olsak bile, hiç kimsenin şahsi ifadeleri cumhurbaşkanı ile hükümetimiz ile partimiz ile ilişkili hale getirilemez” cevabı üzerine Arınç “konuşma beni çok rencide etti” diyerek Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliğinden istifa etmişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER