Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bülent Arınç: MHP bizi yüzde 35´e çekti

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Yüksek Seçim Kurulu´nın sıkıntı içerisinde olduğunu gördüğünü belirterek, ?Yüksek Seçim Kurulu zannediyorum ki adil bir karar verecektir. Sıkıntı içerisinde olduklarını görüyorum. Allah onlara kolaylık versin. Adaletten ayr

Bülent Arınç: MHP bizi yüzde 35´e çekti

 

Kocaeli´deki 11. Kitap Fuarı´da düzenlenen bir söyleşiye katılan Arınç çarpıcı mesajlar verdi:  

İMAMOĞLU OYLARINI KATLAR: ?Sonucun belli olmadığı her gün, Ekrem İmamoğlu´nun üzerine koyuyoruz. 1 kat, 2 kat, 3 kat, 5 kat, 6 kat. Siz bugün seçim kaybetmiş olsanız veya kaybettirilmiş olsa bile, şüphesiz YSK´nın kararıyla olacak, 5 sene sonrasının Cumhurbaşkanı adayına hazır olun. Bir seçimin sonucu en geç 2 gün içinde alınır. Ama ?Şu da vardı, bu da vardı, şu da böyleydi´ diyerek işin doğasını bozmamak lazım.? 

YAVAŞ´IN KAZANACAĞI BELLİYDİ: ?Ben Ankara´da Ak Parti´nin bütün seçim çalışmaların katıldım. Özhaseki´nin gösterdiği her işi yaptım. Ama Mansur Yavaş´ın kazanacağı o kadar belli ki. 2 sebepten belliydi. Birincisi, adam bundan önceki seçimi kazandığına ama Melih Gökçek´in hilesiyle kaybettirildiğine inanıyor. İşin kötüsü, Ankaralı da buna inanmış. İkincisi, bu adamın çek, senet işi varmış falan... Hangi tarihte bu? 2009´da. Seçimden 1 hafta önce mi aklına geldi bu? Yapmayacaktınız bunu.? 

YENİ PARTİ ÇALIŞMALARI...: ?Hiç unutamadığım bir fotoğraf vardır. Meclis Başkanıyım,  bir arkamdaki sırada o zamanki Dışişleri Bakanımız Abdullah Gül bey, onun bir arkadaki sırasında Başbakanlık Danışmanı Ahmet Davutoğlu bey var. Bu kardeşlik bize 17 senedir iktidar olmayı nasip etti. Sonra bir şeyler oldu. Şimdi düzelecek inşallah.? 

DÜŞECEK BİR ÇINARA TAHAMMÜL YOK: ?Düşecek bir çınar yaprağına tahammülümüz yok. Bu düşüncelerimizi arkadaşlarımıza da ilettik. Ben bunlarla hiç ilgilenmiyorum. Ama okudukça da endişe ediyorum. Parti kurabilirler mi? Gelişmelere bakarsanız kuracaklar gibi. Keşke toparlamak bize düşer. Başımızdakilere duyurulur.? 

MİLETE ZİLLET DEMEYECEKTİ: ?Cumhurbaşkanı da madem bütün milletin birliğini temsil ediyor, bir taraftan da AK Parti´nin Genel Başkanı, hem milletin birliğini temsil edecek, ona zillet, buna illet demeyecek, hem de partisini ayakta tutacak. Bir Davutoğlu kolay yetişmiyor, bir Ali Babacan kolay yetişmiyor, bir Abdullah Bey kolay yetişmiyor. Bunlar bizim insanımız, bunları bir arada tutmamız lazım.  Gene liderlik sende olsun, ama şu partinin ayrılıklara tahammülü yok.? 

MHP BİZİ YÜZDE 35´E DÜŞÜRDÜ: ?MHP lideri Bahçeli bizi yüzde 35´lere düşürdü. Yüzde 35´lere düştüysek biz, kendi ifadesine göre söylüyorum, parti olarak, seçimde aldığımız sonuç olarak değil, biz yüzde 19´uz dediği zaman bize kalan yüzde 32. Bu doğruysa bir alarm zili çalması lazım. Tekrar ayağa kalkacağız, kucaklaşacağız.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER