Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bülent Arınç bunu da beğendi: Her şey yeni başlıyor

AKP´nin ´özgül ağırlıklı´ ismi, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, 31 Mart seçimlerinin akabinde Twitter hesabından AKP milletvekili olan oğlu Ahmet Mücahit Arınç´ın paylaşımını beğendi.

Bülent Arınç bunu da beğendi: Her şey yeni başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu´nun "Harcadığınız kişisel servetiniz değil" başlıklı paylaşımını beğenen Bülent Arınç, daha sonra bu beğenisini geri çekmişti.

AKP siyasetinin önemli isimlerinden Bülent Arınç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Arınç, siyasi açıklamalarının yanı sıra, eleştirilerini de sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek ile arasında yaşanan gerginlik üzerine yazdığı "Bir Hint Atasözünde denir ki: ´EĞER BİRİLERİ OTURDUĞU KOLTUKTAN KALKMAKTA SIKINTI YAŞIYORSA KESİNLİKLE ALTINI KİRLETMİŞTİR" ifadeleri ile sosyal medyanın gündemine gelen Arınç, son beğenisiyle de dikakt çekti.

Arınç, AKP Milletvekili olan Ahmet Mücahit Arınç´ın "Her şey yeni başlıyor. #ToparlanınGitmiyoruz #TürkiyeİçinİleriDahaİleri" şeklindeki paylaşımını beğendi.

 

Arınç´ın bu beğenisi ile 4 olan beğeni sayısı 5´e yükseldi.

Resmi Twitter´da görüntüleResmi Twitter´da görüntüleResmi Twitter´da görüntüleResmi Twitter´da görüntüle
Ahmet Mücahit Arınç
 
?@MucahitArinc
 
 

Her şey yeni başlıyor.

 
Ahmet Mücahit Arınç adlı kişinin diğer Tweetlerini gör

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER