Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BUGÜN GÜNLERDEN MAVİ MARMARA MİLYONLAR YİNE MEYDANLARDA

Mavi Marmara gemisi birçok, milletten, dinden ,yaş grubundaki gönüllüler İsrail`in Gazze`ye uyguladığı ambargoyu kırmak için Sarayburnu`dan demir aldı ve Gazze'ye harekete geçti.

BUGÜN GÜNLERDEN MAVİ MARMARA MİLYONLAR YİNE MEYDANLARDA

Bugün sadece Türkyeli Müslümanlar değil Dünyanın her yerindeki Müslümanların gönlündeki buruk yaranın yıl dönümü.. Bugün Türkiyeden Özgür kardeşlerine umut yüklü bir gemi ile demir alan Mavi Marmara gemisine baskın düzenleyen siyonist güçlerin bütün Dünyanın gözleri önünde umutları kana buladığı gün bugün günlerden Mavi Marmara ve Türkiyeli Müslümanlar Meydanlarda.

Mavi Marmara gemisi birçok, milletten, dinden ,yaş grubundaki gönüllüler İsrail`in Gazze`ye uyguladığı ambargoyu kırmak için Sarayburnu`dan demir aldı ve Gazze'ye harekete geçti. 2010 yılında İsrail`in Gazze`ye uyguladığı ambargonun delinmesi amacıyla Özgür Gazze Hareketi ve İHH'nın ‘'Rotamız Filistin Yükümüz Özgürlük''filosunda yer alan Mavi Marmara bizlere Hakk'ın yanında durmayı öğretecekti. Mavi Marmara, özgürlüğe ve şehadete atılan bir adımdı.

İsrail, uluslararası karasularında kendi karasuyu sayılmayan 70 km açıklarında Mavi Marmara gemisine saldırdı.İsrail kendine yakışır şekilde namertçe insani yardım yaşıyan bu gemiye onlarca tekne, helikopter ve askeri mühimmat ile saldırdı.9 kardeşimiz ve abimizin şehit düştüğü,muradına erdiği bu saldırıda birçok kişi yaralandı.

Mavi Marmara'ya düzenlenen bu hain saldırı ile bir kez daha saflarımızı sıklaştırmamız gerektiğini, Ortadoğu'daki düğümleri çözüp,Siyonist İsrail rejimine İslam`ın adaletini tanıştırmak zorunda olduğumuzu gösterdi.Başta İsrail ve tüm dünya bu adaleti tanımalıdır.

Filistin'deki kardeşlerimizi Siyonist rejimin baskısından kurtarmak için Mavi Marmara'nın Akdeniz'de  gösterdiği onuru bizlerinde Ortadoğu'nun kalbi Filistin'de göstermeliyiz. Müslümanların Allahtan başka kimseye boyun eğmeyeceğini göstermeliyiz. Akdeniz'de özgürlüğe atılan bu adımı devam ettirmeli, oturup Selahaddinleri beklemek yerine hepimizin birer Selahaddin olma zamanı gelmiştir. Biz susmaya devam ettikçe ümmetimiz ağlamaya devam edecektir. Bu bilinç ile bilenip Mavi Marmara'nın ruhunu anlamalı ve hak olan davamızı ileriye taşımalıyız.

Mavi Marmara gemisinde hayatı kaybedenler

İbrahim Bilgen – Siirt

Elektronik mühendisi İHH Siirt Gönüllüsü, evli ve 6 çocuk babasıydı. Terörist İsrail`in 31 Mayıs 2010 tarihinde Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırıda 4 kurşun alarak şehit oldu.

Ali Haydar Bengi – Diyarbakır

11 Eylül 1971 yılında Diyarbakır`da doğdu. El-Ezher İslam ve Arap Dili Araştırmaları Fakültesi mezunu Ali Haydar Bengi, dört çocuğu babasıydı.

Cevdet Kılıçlar – İstanbul

Türk gazeteci.Selam, Millî Gazete ve Vakit gazetelerinde çalıştı. Son olarak İHH İnsani Yardım Vakfı internet sitesi sorumlusu olarak görev yapan Kılıçlar, İsrail`in Gazze filosu saldırısında şehit oldu.

Çetin Topçuoğlu – Adana

1956 yılında Adana`da doğdu. 1979 yılında memur olarak Çukobirlik`te işe başladı.

Topçuoğlu`nun tekvando şampiyonluğu bulunuyordu.

Necdet Yıldırım – Malatya

15 Ağustos 1978 yılında İstanbul`da doğdu. Aslen Malatyalı olan Yıldırım, ilk ve orta öğrenimini İstanbul`da tamamladı. 2005 yılında İHH İnsani Yardım Vakfı`nın Eczane Bölümü`nde çalışmaya başladı. Bir kız çocuğu babası idi.

Furkan Doğan – Kayseri

20 Ekim 1991 tarihinde ABD`nin New York eyaleti Troy şehrinde dünyaya geldi.

1993 yılında ailesi ile birlikte Türkiye`ye döndü ve Kayseri`de yaşamaya başladı.

4 Haziran 2010 tarihinde Kayseri Hunat Camii`nde kılınan cenaze namazından sonra, Kayseri`nin Talas ilçesinde Reşadiye Mezarlığına defnedildi.

Fahri Yaldız – Adıyaman

Adıyaman Belediyesi`nde itfaiye personeli.

Cengiz Songür – İzmir

1963 doğumlu olan Cengiz Songür. Hayatı genelde pazarcılık ve esnaflıkla geçmiş.

Cengiz Akyüz – İskenderun

Mardin Midyat`ta doğdu. alçı-dekorasyon işinde çalışıyordu. İnsani Yardım Derneği üyesiydi.

 

 

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER