Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BU HİKAYEYE NASIL İNANALIM

Rabia Naz’ın şüpheli ölümü konusunda son üç günde yaşananlar olay hakkındaki soru işaretlerini daha da artırdı. Tanık 1 yıl sonra ifade değiştirdi, ayakları kırık kızın metrelerce süründüğünü söyledi.

BU HİKAYEYE NASIL İNANALIM

Giresun’un Eynesil ilçesinde 1 buçuk yıl önce şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’la ilgili soruşturmada üst üste garip gelişmeler yaşanıyor. Kayıtlara yüksekten düşmeye bağlı intihar olarak geçen ancak baba Şaban Vatan’ın “Kızıma bir araç çarptı.

Çarpanlar kızımı metruk bir evde tedavi etmeye çalıştı. Edemeyince de evin önüne bırakıp kaçtılar” iddiasıyla kamuoyuna yansıyan olayda Meclis Araştırma Komisyonu detayı çalışmalara imza atmaya başladı. Önceki gün ise baba Vatan ile gazeteciler Canan Çoşkun ve Kazım Kızıl gözaltına alındı. Gözaltına alınanlara kendilerini Meclis Araştırma Komisyonu üyesi gibi tanıtıp, soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal’ı ifadesini değiştirmeye zorladığı suçlaması yöneltildi. Baba Vatan ile birlikte 3 kişi Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakıldı. Şaban Vatan hakkında soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal’ın evine yaklaşmama kararı verilirken, diğer kişilere yurtdışı çıkış yasağı konuldu.  

Adliye çıkışı açıklamalarda bulunan Şaban Vatan ise “Onu birileri evimin oraya getirmişti. O esnada bende kızımın mezarlığından gelmiştim. Ben sadece ricada bulundum, ‘O ifade durumunu anlatırmısın’ dedim. Bu anın kamera kayıtları da var. Ben hiçbir zaman yargıya zarar getirecek durumların içerisinde bulunmadım. Kızımın adaletinin, hakkaniyetinin sağlanması için mücadele ettim ve edeceğim” dedi. Küçükal ise ifadesinde, Vatan’ın kendisine, “İstersen eşinle sen benim evime gelebilirsin seni koruyabilirim sana para da verebilirim Haluk Levent arkamızda Koskoca Haluk Levent arkamızda meclis üyeleri de arkamıza arkamda kuvvetli paradan sıkıntı olmaz” dediğini iddia etti.

Devamı >>>



Anahtar Kelimeler: HİKAYEYE NASIL İNANALIM

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER