Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bu canlıları görenler denize girmekten korkuyor

Hayatının büyük bölümünü denizde geçiren bir sosyal medya fenomeni, denizde bulduğu en ilginç canlıları paylaştı. İşte o birbirinden ürkütücü fotoğraflar...

Bu canlıları görenler denize girmekten korkuyor

39 yaşındaki Roman Fedortsov, yaşamının büyük bir bölümünü balıkçı teknelerinde geçirdi. Deniz hayatı ile yakından ilgili olan Roman Fedortsov, bugüne dek keşfettiği ilginç deniz canlılarının görüntülerini sosyal medya hesabında paylaşıyor. Roman Fedortsov´un paylaşımları arasında dev dişli ve gözlü balıklar, damla formunda canlılar ve daha birçok farklı tür bulunuyor.. Rusya´nın Murmansk kentinde yaşayan Roman Fedortsov, birçoğu hayali kahramanlara benzeyen deniz canlıları için eğlenceli yorumlarda da bulunuyor.

Bu canlıları görenler denize girmekten korkuyor - Rusya´nın Murmansk kentinde yaşayan Roman Fedortsov, birçoğu hayali kahramanlara benzeyen deniz canlıları için eğlenceli yorumlarda da bulunuyor.

 

Bu canlıları görenler denize girmekten korkuyor - Fedortsov ilginç deniz canlılarını görme imkanı bulunmayan kişiler için sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullandığını belirtiyor.

Devamı >>>

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER