Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BOZDAĞ: KILIÇDAROĞLU ADAY AÇIKLAMAK İÇİN KURYE BEKLİYOR

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP´nin kendi içerisinden bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarmamasını eleştirdi. Bozdağ, ´CHP´de Erdoğan ayarında bir isim yok´ dedi.

BOZDAĞ: KILIÇDAROĞLU ADAY AÇIKLAMAK İÇİN KURYE BEKLİYOR

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yozgat´ta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Abdullah Gül´ün aday olacağı iddialarına üzerinden CHP ve Kılıçdaroğlu´nu eleştiren Bozdağ, şunları söyledi:

NEDEN CHP´DEN BİR İSİM ÇIKMIYOR?

"CHP´nin içinde bulunduğu durum acınacak bir durum. Kılıçaroğlu ve ekibi acınacak duruma getirdi. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Kendi içlerinden bir ismi Türk halkının önüne çıkaramıyorlar. İçinizde Türkiye Cumhurbaşkanlığı´nı yapabilecek bir kişi yok mu? Neden biri çıkıp Türkiye´yi yönetmeye talibim diyemiyor. CHP´nin içerisinde liyakat sahibi, aday olacak bi risim yok mu? Demek ki CHP´de Erdoğan ayarında bir isim yok. Diyordu ki Kılıçdaroğlu ´Biz biliyoruz adayı, kafamızda isimler var.´ Ama bir de diyordu ki ´Eşim bile bilmiyor.´ Ben Kılıçdaroğlu´nun kafasında bir aday ismi olduğunu düşünüyorudm. Ama geldiğimiz noktada görüyorum ki herhalde Kılıçdaroğlu´nun kafasında da bir isim yok. Herhalde bir kurye bekliyor. Kurye ne getirirse onu söyleyecek."

"SANIRIM CHP´YE GEÇEN 15 VEKİLİN KİRALARI TAHSİL EDİLEMEDİ"

"15´ler olayı Türk siyasi tarihinin siyasi ahlaksızlık abidesidir. Güneş Motel dahil böyle bir ahlaksızlık abidesine Türkiye şahit olmadı. Şimdi genel başkanlar transfer yapıyor. Eğer istifa edeceklerse öyle anlaşılıyor ki kiraya verilen vekillerin ´kirasını tahsil´ konusunda bir sıkıntı var. Tahsil edilemeyince zannedersem onları tekrar geri çağırma durumu ortaya çıkabilir. Tahsil edilemeyince zannedersem onları geri çağırma durumu ortaya çıkabilir. Pazarlık kirli mi değil mi bir bedel karşılığı mı göreceğiz. Bir siyasi ahlaksızlığın yaşandığını görüyoruz. Türk halkı bu alaverecileri seyrediyor. Zamanı gelelince bu alavera dalaverecilere sandıkta dalıcak."

"CHP DEĞİŞİYOR"

Bozdağ Abdullah Gül´ün adyalık iddialarına ilişkin sorulara karşılık da "2007´de eşi başörtülü biri, ailesinde sakallı biri varsa cumhurbaşkanı olmasın diye, Cumhuriyet mitingleri düzenleyen, AYM´den 367 utanç kararını çıkartmasına 27 Nisan bildirisinin yayınlanmasına vesile olan, Cumhurbaşkanının eşi başörtülü diye resepsiyonları boykot eden CHP; kurtuluşu muhafazakar isimlerde arıyor. Bu CHP için olumlu bir gelişmedir" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER