Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BOMBA İDDİA! GÖKÇEK ANKARA´DAN ADAY OLACAK!

Siyasetin gündemine bir anda yeniden oturan Gökçek´e yakın yazar bugün köşesinde Gökçek´in Ankara´dan aday olacağını yazdı: Ya AKP´den ya MHP´den!

BOMBA İDDİA! GÖKÇEK ANKARA´DAN ADAY OLACAK!

Geçtiğimiz yıl "metal yorgunluğu" ile görevden alınan ve son günlerde siyaset kulislerinde adı konuşulan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ile ilgili dikkat çeken bir analiz yazısı yayınlandı.

1982 yılından bu yana Gökçek´i yakından tanıyan ve yakın arkadaşı olan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, bugünkü köşesinde "Erdoğan, Gökçek´i görevden aldığı gün Ankara´yı kaybetti" diye yazdı.

Uğuroğlu, yazısında "Gökçek´in Cumhurbaşkan ve partisinin genel başkanı Erdoğan´a kırgın ve görevden alınması nedeniyle de çok üzgün" olduğunu belirtirken "Erdoğan´ın görevden aldığı Gökçek´i istifasının ardından bir kez dahi aramadığını" ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek ile Hayati Yazıcı arasındaki olaya da değinen Uğuroğlu, "...Benimle ilgili kamuoyunun önüne çıkamayacak bir suçum varsa açıklamazsan namertsin... Hadi yiğitsen devam et... Sabrımı taşırma... Vallahi tozunu atarım..." diye sert paylaşımda bulunan Gökçek´in bu sözlerini "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" şeklinde yorumlayarak, AKP içinde kendisine karşı olanlara tehditkâr bir mesaj olduğuna dikkat çekti.

 

Yazar Uğuroğlu´nun, "Gökçek ya AKP´den ya da MHP´den aday olacak" başlığı ile yayımlanan yazısı şu sözlerle sona erdi:

"Onlar 1994´ten bu yana yol ve dava arkadaşları.

Erdoğan, Kadir Topbaş´ı ve Melih Gökçek´i görevden azlettiği gün İstanbul ve Ankara´yı kaybetti.

Son söz olarak şunu söyleyeyim Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacaktır.

Nereden mi?

Ya AKP´den ya da MHP´den..."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER