Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BM RESMEN ONUN NEREDE OLDUĞUNU SORDU..

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliği, 12 Mayıs´tan bu yana haber alınamayan Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Salman hakkında Suudi Arabistan´dan bilgi istedi. Prensin ne şartlarda ve nerede olduğu soruldu.

BM RESMEN ONUN NEREDE OLDUĞUNU SORDU..

İran merkezli Keyhan gazetesi, bir Arap ülkesinin üst düzey yetkililerine gönderilen istihbarat raporunu gördüğünü belirterek Veliaht Prens´in 21 Nisan´da iki kurşunla vurularak ölmüş olabileceğini iddia etmişti. 29 Nisan´da Riyad´ı ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo´nun Muhammed bin Selman ile fotoğrafının yayınlanmadığına da dikkat çekilmişti.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman´ın Ofis Müdürü Bedr el Asakir ise twitter hesabından ?Birkaç gün önce Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi´nin ev sahipliğinde gerçekleşen dostluk görüşmesi devam ediyor.? ifadesini kullanmıştı. Ofis Müdürü Asakir´in paylaştığı fotoğrafta, Selman´ın ellerini Bahreyn Kralı Hamed bin İsa el Halife ile Mısır Cumhurbaşkanı Sisi´nin omzuna koyduğu ve yanlarında Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid görülüyor.

 

OCAK MEDYA



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER