Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"Birleşme olması için Bahçeli istifa etmeli"

İYİ Parti milletvekili Ahmet Çelik, milliyetçiler arasında bir birleşmenin olması için Devlet Bahçeli´nin istifa etmesi gerektiğini söyledi.

İYİ Parti ile MHP arasında son günlerde yaşananlar medyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Yeniçağ gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, MHP lideri Devlet Bahçeli´nin birleşme ve bütünleşme çağrısına dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından Bahçeli´ye cevap veren Çelik, "Türk milliyetçilerinin birleşmesinin önünü açmanın tek yolu sizin MHP Genel Başkanlığından istifa etmenizdir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli´nin bütünleşme çağrısına istifa çağrısı yapan Çelik, şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Dr. Devlet Bahçeli´ye açık çağrımdır: Türk milliyetçilerinin birlik ve beraberlik içinde tek çatı altında toplanarak iktidara yürümesi bütün ülkücülerin ortak idealidir. Türk milliyetçilerinin birleşmesinin önünü açmanın tek yolu sizin MHP Genel Başkanlığından istifa etmenizdir. Liderimiz Sayın Meral Akşener´in öncülüğünde gerçekleşecek bütünleşme ile Türk Milliyetçilerinin iktidara ulaşmaları çok daha kolay hale gelecektir"
Ahmet Çelik@AhmetCelikYcag
 

Sayın Dr. Devlet Bahçeli´ye açık çağrımdır:

Türk milliyetçilerinin birlik ve beraberlik içinde tek çatı altında toplanarak iktidara yürümesi bütün ülkücülerin ortak idealidir.

Ahmet Çelik@AhmetCelikYcag
 

Türk milliyetçilerinin birleşmesinin önünü açmanın tek yolu sizin MHP Genel Başkanlığından istifa etmenizdir.

Liderimiz Sayın Meral Akşener´in öncülüğünde gerçekleşecek bütünleşme ile Türk Milliyetçilerinin iktidara ulaşmaları çok daha kolay hale gelecektir.

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER