Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Birçok ilde okullara kar tatili

Yurdun birçok bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. İşte eğitime ara verilen iller...

Birçok ilde okullara kar tatili

Kahramanmaraş´ın Göksun ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi. Göksun Kaymakamı Ejder Demir, ilçede kar yağışının etkili olduğunu, bu nedenle soğuk hava ve oluşacak buzlanma riski nedeniyle bugün tüm ilk ve ortaokullarda eğitime ara verildiğini bildirdi.

Bu arada, kar yağışı, Kahramanmaraş-Kayseri Karayolu´nda da ulaşımın aklamasına neden oldu. Trafik ekipleri, tır, kamyon gibi uzun ve ağır tonajlı araçların geçişine izin vermiyor.

ADANA

Adana´nın Tufanbeyli ilçesinde kar yağışı sonrası aşırı buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Engelli ve hamile memurlar da 1 gün idari izinli sayıldı. 

Tufanbeyli ilçesinde bir haftadır devam eden kar yağışı ve soğuk hava yaşamı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışının ardından aşırı soğuk nedeniyle buzlanma meydana geldi. Daha sonrasında ise hafif kar yağışı ve tipi çıkınca buzlu yolların karla kaplanmasıyla gizli tehlike oluştu. Bu nedenle Tufanbeyli Kaymakamlığı, taşımalı eğitime 3 Ocak 2019 günü ara verildiğini duyurdu.

Kaymakamlık ayrıca aşırı kar ve buzlanma nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları için hamile ve engelli memurların da 3 Ocak 2019 günü idari izinli sayılacaklarını duyurdu.

 



Anahtar Kelimeler: Birçok ilde okullara tatili

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER