Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bir araya gelmez denilenler aynı masada! AK Parti, CHP, HDP, MHP...

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde AK Parti, CHP, HDP ve MHP ilçe başkanları uzlaşma yemeğinde bir araya geldi.

Bir araya gelmez denilenler aynı masada! AK Parti, CHP, HDP, MHP...

ocaeli'nin Dilovası CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir ile AK Parti belediye meclis üyesi Burhan Turgut arasında yaşananlar AK Parti, CHP, HDP ve MHP'yi aynı masada buluşturdu.

Dilovası CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir'in AK Parti belediye meclis üyesi Burhan Turgut'un oğlu Halil Turgut'un fen işleri müdürü yapılması için AK Partili Dilovası ilçe belediye başkanına baskı yaptığına yönelik iddiası sonrasında dört partinin ilçe başkanları yemekte bir araya geldi.

Söz konusu iddiaların ardından AK Partili Turgut, CHP'li Aydemir'e yönelik sert ifadeler kullandı. 

Sosyal medya üzerinden yaşanan gerilim sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Cuma Karavar, tarafları uzlaştırmak üzere araya girdi.

Tavşancıl sahil restoranında yenilen yemekte yaşanan gerilim sona erdirirken taraflar uzlaştırıldı.

YAN YANA GELMEZ DENİLEN PARTİLER AYNI MASADA

CHP'li Aydemir ile AK Partili belediye meclis üyesi Turgut arasında yaşanan gerilim sonrasında tarafların uzlaştırıldığı yemekte AK Parti, CHP, HDP ve MHP'nin ilçe başkanları da hazır bulundu.

Yemek sonrası fotoğraf çekilirken akıllara bir araya gelmez denilen partilerin aynı masa etrafında toplanması ise dikkatlerden kaçmadı.

Özellikle 31 Mart 2019'daki yerel seçimlerinde yaşanan kutuplaşmanın ardından bir araya gelmez denilen partilerin yemekte buluşması ise önemli bir detay olarak ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

CHP'li Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir sosyal medya hesabından AK Parti belediye meclis üyesi Burhan Turgut'un AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'i tehdit ederek oğlunun fen işleri müdürü olarak atanmasını sağladığını iddia etmişti.

Ayrıca CHP'li Aydemir sosyal medyadan 'ballı kaymaklı işler' paylaşımıyla AK Partili Burhan Turgut'un oğlu Halil Turgut'un fen işleri müdürü yapılması üzerinden ilçenin sanayi bölgesinde bulunan çok sayıdaki fabrika ile iş yapamaya başladığını da öne sürmüştü.



Anahtar Kelimeler: araya gelmez denilenler masada! Parti ...

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER