Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Binali Yıldırım, Bahçeli´nin sözlerine cevap verdi

Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Diyarbakır´da yaptığı konuşmada ?Lazistan? ve ?Kürdistan? demesine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin isim vermeden gösterdiği tepkiyi yorumladı. Kaynak Yeniçağ: Binali Yıldı

Binali Yıldırım, Bahçeli´nin sözlerine cevap verdi

İSTOÇ esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen Binali Yıldırım, Diyarbakır´da yaptığı konuşmada ?Lazistan? ve ?Kürdistan? demesine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin isim vermeden gösterdiği tepkiyi yorumladı. AKP´nin Cumhur İttifakı kurduğu MHP´nin İstanbul seçimi için kendisine destek verdiğini söyleyen Yıldırım, "Diğer konular hiçbir şekilde bizim ittifakımıza zarar veremez" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, isim vermeden AKP İstanbul adayı Yıldırım´ın Diyarbakır ziyareti sırasından kullandığı ´Kürdistan´ ve ´Lazistan´ açıklamalarını eleştirmiş, "Türkiye´de Kürdistan ve Lazistan yoktur. Bundan sonra da olamayacaktır. Olması yönünde heveslenenler varsa karşılarında daima Milliyetçi-Ülkücü Hareketi bulacaklardır. Sözümüzden dönmedik, sevdamızdan ödün vermedik, özümüzün öğütülmesine müsaade etmedik. Dünden bugüne duruşumuz aynıdır" ifadelerini kullanmıştı.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER