Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

“Bin Günde Memleket Hareketi” başlattı..

Muharrem İnce, basın toplantısı düzenledi

“Bin Günde Memleket Hareketi” başlattı..

Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında hareketin isminin “Bin Günde Memleket Hareketi” olduğunu açıkladı.

“AKP çökecek ama Türkiye’nin üzerine çökecek. AKP çökerken CHP kurtarıcı değil seyirci rolü üstleniyor.” diyen İnce, şunları söyledi: “Türkiye’nin sorunlarını ne tek adam iktidarı ne tek adam muhalefeti çözebilir. Türkiye seçeneksiz değildir. Ecevit’in yüzde 42’si mümkündür hatta yüzde 50+1 de mümkündür. Bizim başlattığımız hareket muhalefet hareketi değildir. Amacımız bir çıkış yolu göstermektir. Türkiye’nin barışmaya, üretmeye ve adil bölüşmeye ihtiyacı vardır.

Bu hareket gücünü de finansmanını da yönünü de milletten alacaktır. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde nasıl millet bizi finansa ettiyse yine edecektir ve bu 83 milyonun gözünün önünde olacaktır. Bu millet, hiç hak etmediği acılarla, sıkıntılarla boğuşuyorken yola çıkmanın tam zamanıdır. Bu nedenle 4 Eylül’de Sivas Kongresi’nin yıl dönümünde Sivas’ta olacağız. 4 Eylül’de Memleket Hareketi’ni hep birlikte başlatacağız. Hareketin yol göstericisi, bu toprakların en büyük devrimcisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olacaktır. Bizim hareketimizde asla Atatürk düşmanları olmayacaktır. Nerede olursak olalım gönlümüz her zaman Atatürk’tedir.

Hareket aklı ve bilimi esas alacak, ırk, din, dil, mezhep, cinsiyet ayrımcılığına, çocuk istismarı ve kadına yönelik şiddete en yüksek sesle karşı çıkacak, doğaya ve çevreye saygı ön koşul olacak. Gölgede kalanların gölgesi olmaz, güneşe çıkanların gölgesi olur. Biz, 4 Eylül’de güneşe çıkacağız. Sivas Kongresi’nin başladığı yerden başlıyoruz.”

Muharrem İnce, ikinci açıklamasını da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde yapacağını da belirtti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER