Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

BİLL CLİNTON DOLAYLI YOLDAN İTİRAF ETTİ: İSRAİL SADECE GÜÇTEN ANLAR!

ABD eski Başkanı Bill Clinton, Siyonist medyaya verdiği mülakatta İsrail´in Filistinlileri zayıf gördüğü için barış sürecini akamete uğrattığını söyledi. Clinton´un bu sözleri "İsrail sadece güçten anlar" düşüncesini teyit eder nitelikte olarak yorumlandı

BİLL CLİNTON DOLAYLI YOLDAN İTİRAF ETTİ: İSRAİL SADECE GÜÇTEN ANLAR!

Siyonist İsrail Rejimi´nin kan ve göz yaşından beslendiği ve barışı istemediği bir kez daha teyit edildi.

ABD´nin eski başkanlarından Bill Clinton, Siyonist medyaya verdiği mülakatta, İsrail´in Filistinlileri zayıf gördüğü için barış sürecini akamete uğrattığını kaydetti.

Siyonist medyada yer alan Kanal10 televizyonuna mülakat veren ABD eski Başkanı Clinton, İsrail´in halihazırdaki koalisyon hükümetinin Filistin tarafını zayıf gördüğüne vurgu yapan Clinton, ?Netanyahu ve 2009´dan beri liderliğini sürdürdüğü koalisyon hükümetleri, Filistinlileri İsrail´e sorun çıkarabilecek potansiyellerini yitiren zayıf taraf olarak görüyor. Dolayısıyla da barış sürecini dondurdular? ifadelerini kullandı.

Clinton´un söz konusu açıklamaları "İsrail sadece güçten anlar" düşüncesini teyit eder nitelikte olarak yorumlandı.

Clinton´un verdiği mülakattan bazı kesitler yayınlanan Kanal10 Televizyonu, söz konusu mülakatın tamamının işgalci İsrail Rejimi´nin 70.´inci kuruluş yıldönümünün kutlanacağı mayıs ayında yayınlanacağını açıkladı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER