Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Okullar sınırlı açılabilir

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz ile yaptığı görüşmeyi kaleme aldı.

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Okullar sınırlı açılabilir

Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz'dan okullara ilişkin önemli açıklama.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'ye açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Kayıpmaz, okulların açılmasına yönelik soruya, "Önümüzdeki günlerde kararın netleşeceğini sanıyorum. Kişisel kanaatim ise yüz yüze eğitimin okuma-yazma aşamasındaki çocuklarla sınırlı kalabileceği yönündedir. " değerlendirmesinde bulundu.

İşte Selvi'nin bugünkü köşe yazısı;

OKULLAR SINIRLI AÇILABİLİR

 Okullarda yüz yüze eğitimin başlaması için farklı modeller üzerinde duruluyor. Afşin Emre Kayıpmaz’a göre sınırlı bir eğitim söz konusu olabilir.

“Okulların açılmasına iki hafta kaldı. Vaka sayıları da artış yönünde ilerliyor. Elbette yetkili kurumlar gerekli değerlendirmeleri anlık olarak yapmaktadır. Önümüzdeki günlerde kararın netleşeceğini sanıyorum. Kişisel kanaatim ise yüz yüze eğitimin okuma-yazma aşamasındaki çocuklarla sınırlı kalabileceği yönündedir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, ayrıca onları yetiştiren öğretmenlerimizin sağlığı öncelikli endişemiz olmalıdır.”

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER