Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Biden'dan Trump'a: Seninle konuşmayı dört gözle bekliyorum

Başkanlık seçimlerinin Demokrat adayı Joe Biden, memleketi Delaware'de gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Biden

ABD başkanlık seçimlerinin Demokrat adayı Joe Biden, Cumhuriyetçi aday Trump'ın seçimlerde usulsüzlük olduğu iddialarına ilişkin "Açıkçası bunun bir utanç verici olduğunu düşünüyorum" dedi. Biden, Trump'a "Seninle konuşmayı dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkanlık seçimlerinin Demokrat adayı Joe Biden, memleketi Delaware'de gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın seçimlerde usulsüzlük yapıldığı iddiasını değerlendiren Biden, "Açıkçası bunun bir utanç verici olduğunu düşünüyorum" diyerek herhangi bir yasal işlem başlatılmasına gerek olmadığını savundu.

Biden, Trump'a hitaben "Seninle konuşmayı dört gözle bekliyorum" diye konuştu.

​'ZAFERİMİZİ KABUL ETMEMELERİ HİÇBİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ'

"Dünya liderlerine ABD'nin geri döndüğünü söylüyorum" diyen Biden, "6 liderle konuştum, samimi ve içten bir karşılama gördüm" bilgisini paylaştı.

Biden, "Yönetimin zaferimizi kabul etmemesi hiçbir şeyi değiştirmez" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan geçiş sürecine başladıklarını belirten Biden, "ABD Senatosunda Cumhuriyetçilerle eşit sandalyeye sahip olsaydık daha iyi olurdu" ifadelerini kullandı.

'OBAMACARE HER AMERİKALININ GURUR DUYMASI GEREKEN BİR YASA'

Yönetiminin sağlık alanındaki politikalarına ilişkin bilgi veren Biden, "Önceki yönetim Sağlık Hizmetleri Yasasını yürürlükten kaldırmayı hedefliyordu" diyerek, sağlık meselesinin birçok yurttaş için ölüm kalım meselesi olduğunu savundu.

"100 milyon insan kronik hastalıklardan muzdarip ve sağlık hizmeti alamayabilir" diye kaydeden Biden, "Obamacare, aileleri mali yıkımdan kurtardığı için her Amerikalının gurur duyması gereken yasadır" yorumunu yaptı.

Biden, "20 Ocak'tan itibaren, sağlık hizmetlerinin Amerikalılar üzerindeki yükünü azaltmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sağlık hizmeti herkesin hakkıdır, çok az insan için bir ayrıcalık değil" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER