Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Biden, net konuştu: Her türlü senaryoya hazırız

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya-Ukrayna kriziyle ilgili dikkat çeken açıklama yaptı.

Biden, net konuştu: Her türlü senaryoya hazırız

ABD Başkanı Joe Biden, RusyaUkrayna krizine ilişkin “Haftalardır diplomatik çaba gösteriyoruz” ifadesini kullandı.

Putin’e mesajlarının son derece net olduğunu vurgulayan Biden “Rusya ordusuna ait birliklerin Ukrayna sınırından çekildiğini teyit edemedik” dedi.

Biden, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırma olasılığının devam ettiğini ve Rus güçlerinin Ukrayna sınırından uzaklaştığını bildiren haberlerin henüz doğrulanmadığını ifade ederek “Batı Ukrayna krizinde birleşti. Bölgeden güvenle ayrılmak için, çok geç olmadan şimdi git” şeklinde konuştu.

 

“ABD HER TÜRLÜ OLASILIĞA HAZIRDIR”

Konuşmasında, Rusya’nın saldırması durumunda güçlü yaptırımların uygulanacağını belirten Biden, ayrıca ticaret protokollerine ilişkin uygulamaların devreye sokulacağını yineledi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi durumunda Kuzey Akım-2 projesinin gerçekleşmeyeceğini belirten Biden, ABD'nin tüm gücüyle NATO topraklarının her karışını savunacağını vurgulayarak, Rusya ile çatışmak istemediklerini dile getirdi.

“Başlangıcından beri söyledim, ABD her türlü olasılığa hazırdır” diyen Biden, “Putin ile diplomasiye devam için mutabık kaldık, diplomatik çabalarımız devam edecek. Rusya halkı bizim düşmanımız değil” ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER