Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Beyazıt sapkınlara geçit vermedi!

Yüzlerce Müslüman’ın Cuma namazı sonrası Beyazıt’ta toplanarak tepkisini ortaya koyması LGBT grubunun geri adım atmasına neden oldu.

Beyazıt sapkınlara geçit vermedi!

İstanbul Üniversitesi’nde LGBT’lerin kurduğu Eşitlik Topluluğu BÜLGBTİ, üyelerini sosyal medyadan Beyazıt’ta pikniğe çağırdı. Yüzlerce öğrenci ve vatandaş, 28 Şubat eylemlerinde sembol olan meydana sahip çıktı. Sapkınların pikniği iptal edildi.

Bugüne kadar Taksim çevresinde provokatif gösterilere imza atan LGBT’liler bu kez 28 Şubat eylemlerinin düzenlendiği sembol meydanlardan olan Beyazıt’ta sahne aldı.

İstanbul Üniversitesi’ndeki eşcinsellerin kurduğu Eşitlik Topluluğu BÜLGBTİ sosyal medya hesaplarından, cuma günü Beyazıt’ta piknik yapacaklarını duyurdu.

LBGT’liler üyelerini “Beyazıt kimin ayol” ve “Beyazıt’ı gökkuşağına boyamaya hazır mıyız?” sloganlarıyla sosyal medyada örgütledi.

Cuma namazından 1,5 saat sonra düzenleneceği açıklanan piknik, İstanbul Üniversitesi’nin duyarlı öğrencilerini ve vatandaşları ayağa kaldırdı.

Yüzlerce Müslüman’ın Cuma namazı sonrası Beyazıt’ta toplanarak tepkisini ortaya koyması LGBT grubunun geri adım atmasına neden oldu.

Grup, “Şeriatçı çetelerin tehdidi yüzünden piknik iptal edildi. Beyazıt çevresinde iseniz, kalabalık gruplar halinde gezmenizi ve güvenli bir şekilde Beyazıt’tan ayrılmanızı tavsiye ediyoruz” notuyla etkinliğin iptalini duyurdu.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Beyazıt sapkınlara geçit vermedi!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER