Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Beşiktaş yeni Cenk´ini buldu

Beşiktaş forvet adaylarına bir yenisini daha ekledi. Siyah-beyazlılar, Leicester City´nin Cezayirli forveti Islam Slimani´yi sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlere başladı.

Beşiktaş yeni Cenk´ini buldu

Cenk Tosun için Evertonla büyük oranda anlaşma sağlayan Beşiktaş, milli futbolcunun yerini doldurmak için arayışlarına devam ediyor. Demba Ba, Moussa Sow, Cyle Larin ve Andre Pierre Gignac´ı listesine alan siyah-beyazlı yönetim, son adayını İngiltere´de buldu.

Futbol Komitesi, Leicester City´den Islam Slimani´yi sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlere başladı. Bu sezon Premier Lig ekibinde istediği şansı bulamayan Cezayirli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen yönetim, Leicester City´e ilk teklifini sundu. 29 yaşındaki futbolcuyu, yıllık ücretinin yarısı olan yaklaşık 2 milyon Euro´yu ödeyerek kiralamak isteyen Beşiktaş, İngiliz ekibinden cevap bekliyor.

PORTEKİZ´DE PARLADI

2013 yılında Cezayir´in Belouizdad takımından Sporting Lizbon´a transfer olan Slimani, Portekiz ekibindeki başarılı performansı sonrası İngilitere´nin yolunu tuttu.

31 gol attığı sezonun ardından 2016 yılında 30 milyon Euro karşılığında Leicester City´e transfer olan 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 30 maçta 9 gol ve 4 asistle oynadı. Bu sezon 15 maça çıkan Cezayirli forvet, 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Slimani bu sezon Premier Lig´deki ilk golünü dün Leicester City´nin Huddersfield Town´u 3-0 yendiği maçta kaydetti.



Anahtar Kelimeler: Beşiktaş yeni Cenk buldu

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER