Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Berlin´de Kudüs Günü Yürüyüşü

İşgal devleti İsrail´in, her yıl Berlin´de düzenlen Kudüs Günü Yürüyüşü´nün yasaklanması için Alman hükümetine yaptığı baskı sonuç vermedi. Berlin´de dün düzenlenen ?Kudüs Günü Yürüyüşü? yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kaynak: Berlin´de Kudüs Günü Yürüyü

Berlin´de Kudüs Günü Yürüyüşü

İşgal devleti İsrail´in, her yıl Berlin´de düzenlen Kudüs Günü Yürüyüşü´nün yasaklanması için Alman hükümetine yaptığı baskı sonuç vermedi. Berlin´de dün düzenlenen ?Kudüs Günü Yürüyüşü? yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yürüyüşe katılan binlerce kişi, ABD´nin Kudüs kararına tepki gösterdi.

?Çocuk katili İsrail? sloganları atıldı        

Kudüs Günü dolayısıyla her yıl Berlin´de düzenlenen gösterilere ilginin, bu yıl daha fazla olduğu bildirildi. Yahudi düşmanlığını körüklediği gerekçesiyle eleştirilen Kudüs Yürüyüşü etkinliğinde kukla yakılmaması, şiddet çağrısı yapılan sloganların atılmaması, İsrail ve Yahudileri hedef gösteren flama, pankart ve dövizlerin taşınmaması konusunda göstericiler uyarıldı. 
Berlin polisi tarafından alınan yoğun güvenlik önlemlerinin dikkat çektiği yürüyüş boyunca göstericiler, "İsrail bombalıyor, Almanya finanse ediyor", "Filistin´e özgürlük" sloganları attı, ABD ve İsrail´e tepkilerini dile getirdi. 
Türklerin de katıldığı yürüyüşteki Filistin, Türk ve Alman bayrakları ile "Kudüs her zaman Filistin´in başkenti kalacak" yazılı dövizler dikkati çekti.

Bazı göstericiler uyarılara rağmen, "Çocuk katili İsrail" şeklinde sloganlar attığı görüldü.

Suudi Arabistan rejimi hakkında da tepkilerini sloganlarla dile getiren göstericiler, Yemen´deki savaştan sorumlu tuttukları Suudi rejimini, siyonistlerle kol kola olmakla suçladılar.

Devamı >>>

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER