Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Berat Albayrak istifa etti mi? Beştepe'den ilk açıklama!

Berat Albayrak gerçekten istifa etti mi? Dün akşamdan itibaren Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen haberin ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı açıklama yapmaya hazırlanıyor.

Berat Albayrak istifa etti mi? Beştepe

Son dakika haberine göre Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasına ilişkin Beştepe'den açıklama yapılacak. Berat Albayrak gerçekten istifa etti mi? Dün akşam Bakan Berat Albayrak'ın Instagram hesabından paylaştığı istifa metni gündeme bomba gibi düştü. Berat Albayrak'ın Twitter hesabına ulaşılamaması hacklenmiş olma ihtimalini de doğurdu. Albayrak'la ilgili olarak hükümet henüz bir açıklama yapmadı. Sosyal medya bu haberle çalkalanırken, televizyon kanallarında konuyla ilgili tek bir haber bile yer almadı.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI AÇIKLAMA YAPACAK

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Berat Albayrak'ı istifasıyla ilgili ilerleyen saatlerde açıklama yapacak.

AÇIKLAMADA İKİ SENARYO 

İletişim Başkanlığı tarafından yapılacak açıklamaya ilişkin kesin bir bilgi bulunmuyor. Yapılacak açıklamanın ne olacağı merak edilirken iki senaryo ön plana çıkıyor. Hükümet ya Berat Albayrak'ın istifasının yalan olduğunu bir siber saldırı sonrasında böyle bir açıklamanın paylaşıldığını öne sürecek ya da Albayrak'ın istifasının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildiği ve yerine kimin geçeceği açıklanacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER