Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Berat Albayrak iddiasına cevap: Ahmet Davutoğlu ile yaşananlar ortada

“Cumhurbaşkanlığı ile parti genel başkanlığı ayrılacak, partinin başına Berat Albayrak geçecek” iddiasına AK Parti’li bir yetkililerden dikkat çeken cevaplar geldi.

Berat Albayrak iddiasına cevap: Ahmet Davutoğlu ile yaşananlar ortada

Kulislerde dile getirilen “Cumhurbaşkanlığı ile parti genel başkanlığı ayrılacak, partinin başına Berat Albayrak geçecek” iddiasına dair AK Parti içerisinden dikkat çeken cevaplar geldi.

Tarafsız Haber Ajansı'nda yer alan habere göre AK Partili bir yetkili "Berat Albayrak, AK Parti'nin başına geçecek" iddiasına dair değerlendirmesinde “Genel başkan belli” ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANIMIZ AYNI ZAMANDA PARTİMİZİN GENEL BAŞKANIDIR"

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti genel başkanı olduğu dönem yaşananları hatırlatan AK Partili yetkili şu ifadeleri kullandı:

Niçin yapıldı, çünkü daha evvel yaşananlar, Davutoğlu ile yaşananlar ortada. Hal böyle olunca partili cumhurbaşkanlığı beyefendinin parti üyesi olması mı ? Bu mu yani! Peki o zaman kim kimi muhatap alacak, düşünebiliyor musunuz böyle bir şey olabilir mi? Cumhurbaşkanımızın partinin başkanı olması için bu sistem böyle kurgulandı, onun şahsı için değil, mantık böyle, mantık böyle olduğu için farklı bir şey olamaz, cumhurbaşkanımız aynı zamanda partimizin genel başkanıdır.

"ÖYLE BİR ŞEY YOK"

“Cumhurbaşkanı Erdoğan parti genel başkanlığını bırakacak, partinin başına Berat Albayrak geçecek” iddiasına dair konuşan AK Partili bir başka yetkili de “Meczuptur onu söyleyen, meczup deriz ona, öyle bir şey yok” dedi.

AK Partili yetkili söz konusu iddialara ilişkin, “AK Parti’yi itibarsızlaştırmak için ne yapmaya çalışıyorlarsa onu yapıyorlar” ifadesini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER