Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Benzin ve motorin fiyatlarına büyük indirim geliyor!

Akaryakıt grubunda yer alan benzin ve motorin fiyatlarına büyük indirim geliyor. Benzin ve motorine 20 kuruşun üzerinde indirim gelmesi beklenirken indirim pompa fiyatlarına da yansıtılacak.

Benzin ve motorin fiyatlarına büyük indirim geliyor!

Brent petrol fiyatının düşmesi ile birlikte akaryakıt grubundaki benzin ile motorin fiyatlarına indirim geliyor. Bu gece saatlerinden itibaren benzinin litre fiyatına 23 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 24 kuruş indirim yapılması bekleniyor. Benzin ile motorine gelecek indirimin pompa satış fiyatlarına yansıması bekleniyor.

Uluslararası piyasalarda brent petrol varil fiyatı 70 dolardan 62 dolara kadar geriledi. Brent petrolda yaşanan bu gerileme ile birlikte benzinin tonu yaklaşık 588 motorinin de tonu 558 dolara kadar düştü. Düşüş, izleyen günlerde de devam etti. Son verilere göre benzinin tonu 564, motorinin de 541 dolar.

BENZİNE 23 MOTORİNE 21 KURUŞ İNDİRİM

Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre yaşanan bu düşüşler ile birlikte benzinde 23, motorinde 24 kuruş indirim göründü. Akaryakıt fiyatlarında devletin uyguladığı "eşel mobil" uygulaması gereğince motorinde 3 kuruş alacağı bulunuyor. Motorinde, bu 3 kuruş düşülecek. Pazartesiyi salıya bağlayan gece benzinde 23, motorinde 21 kuruş indirim yapılması ve pompa satış fiyatlarına yansıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER